Τσαρτσαρής: «Εδώ στην Ελλάδα οι άνθρωποι είμαστε 60% νερό και 40% αχαριστία»

Τσαρτσαρής: «Εδώ στην Ελλάδα οι άνθρωποι είμαστε 60% νερό και 40% αχαριστία»

Ο Κώστας Τσαρτσαρής σχολίασε το χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ρεάλ και καυτηρίασε την σκληρή κριτική που δέχθηκε ο Νικ Καλάθης για την απόδοσή του.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε στην εκπομπή «Goal χωρίς Σύνορα» του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στην σκληρή κριτική που δέχθηκε ο Νικ Καλάθης για την απόδοσή του κόντρα στην Ρεάλ όπου τόνισε πως έπαιξαν με το μυαλό του οι Ισπανοί κι έπεσε στην παγίδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού»:

«Η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει μεγάλο βάθος πάγκου, κάτι που στερείται ο Παναθηναϊκός. Όταν ο Καλάθης δεν είναι καλά, η ομάδα έχει πρόβλημα. Έχει αποδειχθεί αρκετές φορές τη φετινή σεζόν. Αν ο αρχηγός είναι καλά, μετά αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, πρέπει να είμαστε πιο ελαστικοί με τον Νικ. Είναι γνωστό, εδώ στην Ελλάδα, πως οι άνθρωποι είμαστε 60% νερό και 40% αχαριστία. Είμαι σίγουρος πως ως σωστός επαγγελματίας που ξέρει πού μπορεί να φτάσει, θα είναι διαφορετικός ο Νικ και μαζί του θα είναι διαφορετική η ομάδα του», ανέφερε αρχικά ο πρώην φόργουορντ του «Εξάστερου» και μίλησε περισσότερο για το σημερινό αρχηγό της ομάδας.

«Κατ’ εμέ είναι ο μοναδικός τρόπος να περιορίσουν τον Νικ. Έπαιξαν με το μυαλό του, έπεσε σε αυτή την παγίδα, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο σουτ και έκανε λάθη που δεν είχε κάνει ποτέ και τα έβγαλε όλα στο παρκέ. Το ρίσκο κάποιες φορές βγαίνει, κάποιες όχι. Πιστεύω ότι θα το δουν το ματς ο Νικ με τον κ. Πιτίνο, αλλά πιστεύω ότι θα είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός τη Μεγάλη Τρίτη».

Όσον αφορά το χαμένο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τους Μαδριλένους, υπογράμμισε: «Προφανώς ήταν μία μεγάλη ευκαιρία, επειδή τα πρώτα παιχνίδια αυτών των σειρών είναι εκείνα που μπορούν να γίνουν μπρέικ, αν και χθες διαψευστήκαμε. Πίστευα ότι θα χρησιμοποιούσαν ως έξτρα κίνητρο ό,τι έγινε την Τετάρτη και θα έβγαζαν ένα πείσμα στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ