Λάσo: «Δεν πιστεύω ότι δεν θα παίξει ο Καλάθης»

Λάσo: «Δεν πιστεύω ότι δεν θα παίξει ο Καλάθης»

Την πεποίθηση ότι ο Νικ Καλάθης θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης, αν και αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, εξέφρασε ο Πάμπλο Λάσο.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για το Game 3 των play-off και θέλει την νίκη για να συνεχίζει να είναι στο κόλπο της πρόκρισης στο Final Four της Euroleague.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα της  τελευταίας στιγμής με τον Νικ Καλάθη, με τον αρχηγό των Πρασίνων να ένιωσε ενοχλήσεις στην κνήμη, αποχωρώντας από την χθεσινή προπόνηση.

Ωστόσο, ο Πάμπλο Λάσο δεν θεωρεί ότι ο ομογενής γκάρντ θα λείψει από το αυριανό παιχνίδι, ενώ παράλληλα τόνισε ότι τον ενδιαφέρει σε τι κατάσταση είναι η ομάδα του και όχι αυτή του Παναθηναϊκού.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής των Μαδριλένων:

«Δεν ανησυχώ, γιατί δεν πιστεύω αυτές τις ιστορίες και με απασχολεί περισσότερο η ομάδα μου παρά ο Παναθηναϊκός. Στο πρώτο ματς λεγόταν πως δεν θα παίξει ο Γκιστ και έπαιξε, ενώ τώρα ότι είναι αμφίβολος ο Καλάθης, αλλά θα παίξει. Εγώ σκέφτομαι τη δική μου ομάδα και αυτό με ενδιαφέρει μόνο»

 Περιμένω να αντιμετωπίσουμε πάντα τον καλύτερο δυνατό Παναθηναϊκό. Έχουμε ένα 2-0, αλλά δεν έχουμε ακόμη προκριθεί και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε κάνει κάποια λάθη στα δύο πρώτα ματς και υπάρχουν τομείς που μπορούμε να βελτιωθούμε. Το ζητούμενο είναι η υπομονή στην επίθεση και να διαβάζουμε καλά κάθε κατάσταση»
Όσο για την ατμόσφαιρα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ: «Όποιος ξέρει πώς είναι στην έδρα του Παναθηναϊκού, γνωρίζει πως δεν χρειάζεται να είναι στα playoffs για να υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα. Είμαι μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικά μπροστά στο κοινό της. Ο κόσμος πάντα επηρεάζει σε αυτό. Γι’ αυτό όμως από την αρχή της σεζόν λέμε ότι έχει σημασία το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, τόσο λόγω της ποιότητας του Παναθηναϊκού, όσο και λόγω της ατμόσφαιρας. Όμως στο τέλος της ημέρας θα είναι πέντε εναντίον πέντε στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ