Ντατόμε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

Ντατόμε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

Ο Τζίτζι Ντατόμε μίλησε για το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, τονίζοντας πως τα playoff τώρα αρχίζουν και ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι.

Ο Τζίτζι Ντατόμε εξέφρασε τη δική του άποψη για το παιχνίδι (20:00) της Φενέρμπαχτσε με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, λέγοντας πως δεν πρέπει κανείς να επηρεαστεί από τον παράγοντα έδρα.

Ο Ιταλός φόργουορντ τόνισε μεταξύ άλλων πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι προετοιμασμένοι για το Game 3 της σειράς και ξεκαθάρισε πως πρέπει η Φενέρ να είναι συγκεντρωμένη για 40 λεπτά αν θέλει να πάρει τη νίκη.

Ακόμα ο Ντατόμε αναφέρθηκε στην ενέργεια που δεν είχε η ομάδα του στο Game 2 και τόνισε ότι πρέπει να παίξει σε παρόμοιο επίπεδο με το πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα πλέι οφ είναι τώρα. Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, όπως είδαμε και με τα πρώτα δύο. Φυσικά, καταλάβαμε τα λάθη που κάναμε. Δουλέψαμε για να είμαστε καλύτεροι στο Game 3. Η ενέργειά μας πρέπει να είναι σε παρόμοιο επίπεδο με το Game 1. Ανεξάρτητα από τον θόρυβο και τον παράγοντα έδρας που υπάρχει, πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ μας και να μείνουμε σταθεροί και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ