Το focus της Euroleague στον Σλούκα (vid)

Το focus της Euroleague στον Σλούκα (vid)

O Κώστας Σλούκας πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με την Φενέρμπαχτσε και η Euroleague εστίασε στον Έλληνα γκάρντ παραμονή του Final Four.

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Final Four, με τον Κώστα Σλούκα να ετοιμάζεται για το τέταρτο συνεχόμενο Final Four με την ομάδα του Ζέλικο Όμπραντοβιτς.

Ο Έλληνας γκάρντ θέλει να εξαργυρώσει την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποιεί με την φανέλα της Φενέρ, με το τρόπαιο της Ευρωλίγκας. Μάλιστα σε αυτήν την χρονιά που πραγματοποιεί ο 29χρονος άσος εστίασε και η διοργανώτρια αρχή πριν την έναρξη του Final Four.

O Κώστας Σλούκας μετρά 11,7 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ σε 31 παιχνίδια μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, ενώ στα πλεί οφ κόντρα στη Ζαλγκίρις είχε 10,3 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 5,3 ασίστ.

Επιπλέον έχει σημειώσει τους περισσότερους πόντους σε σύνολο (364), έχει μοιράσει τις περισσότερες ασίστ (149) και παράλληλα έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη αξιολόγηση (483), σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ