Χάινς: «Δείξαμε τι χαρακτήρα έχουμε»

Χάινς: «Δείξαμε τι χαρακτήρα έχουμε»

Στον χαρακτήρα που έδειξε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας όταν βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ στον ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Κάιλ Χάινς.

Η ΤΣΣΚΑ θα διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης στον τελικό της Euroleague κόντρα στην Αναντολού Εφές, μετά την μεγάλη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Final Four.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για να καταφέρει την φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής χρειάστηκε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Βασίλισσα, καθώς επέστρεψε από το -14.

Ο Κάιλ Χάινς σε δηλώσεις του μετά την λήξη του ημιτελικού στάθηκε στον χαρακτήρα που έβγαλε η ρώσικη αρκούδα στην αναμέτρηση.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αμερικανός σέντερ:

«Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Έδειξε τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας, αυτού του συνόλου. Συνεχίσαμε να πιστεύουμε ό,τι κι αν συνέβαινε. Δεν νιώθαμε, σίγουρα, ότι παίζαμε το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά συνεχίσαμε να πιστεύουμε και να παλεύουμε, κάτι που έδειξε τι πραγματικά είναι αυτή η ομάδα.

Είχαμε νωρίτερα στη σεζόν αυτή την εμπειρία, ακόμη και σε αυτό το γήπεδο πριν από μερικές εβδομάδες. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, τι πρέπει τότε να κάνουμε. Δε μας αρέσει, βέβαια, να είμαστε πίσω με 13 ή 14 πόντους, αλλά συνεχίσαμε να πιστεύουμε και αυτό μετρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ