«Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντέιβις»

«Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντέιβις»

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μια τεράστια μεταγραφή, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα συμφώνησε με τον Μπράντον Ντέιβις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για το πρώτο «μπαμ» του καλοκαιριού, αφού φέρεται να συμφώνησε με τον Μπράντον Ντέιβις της Ζαλγκίρις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα της Marca, ο Αμερικανός φόργουορντ – σέντερ έχει κλείσει στη βασίλισσα και είναι απλά θέμα χρόνου να ανακοινωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντέιβις δεν μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν όμως η βασίλισσα θα πληρώσει ένα ποσό ως buy out.

Ο Ντέιβις έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων συλλόγων στην Ευρώπη, όμως το δημοσίευμα της Marca τονίζει ότι η Ρεάλ τους πρόλαβε όλους και συμφώνησε μαζί του ενώ θα πάρει τη θέση του Γκουστάβο Αγιόν, το συμβόλαιο του οποίου λήγει και δεν θα ανανεωθεί.

Ο 27χρονος σέντερ έκανε σπουδαία σεζόν με τη Ζαλγκίρις μετρώντας 14,2 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 16,9 στο σύστημα αξιολόγησης κατά μέσο όρο, ενώ επελέγη στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ