Χάκετ: «Ο γιατρός δεν ήξερε αν θα μπορέσω να ξαναπαίξω μπάσκετ»

Χάκετ: «Ο γιατρός δεν ήξερε αν θα μπορέσω να ξαναπαίξω μπάσκετ»

Το γεγονός πως δεν ήξερε αν θα παίξει ξανά μπάσκετ μετά τον τραυματισμό του με τον Ολυμπιακό το 2017, ανέφερε ο Ντάνιελ Χάκετ σε δηλώσεις του.

Ο Ντάνιελ Χάκετ κατέκτησε την Euroleague με τη Τσσκα Μόσχας και μίλησε στο Eurohoops.net για τον σοβαρότατο τραυματισμό του το 2017, που του στοίχισε τότε τη συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Όπως είπε ο Ιταλός γκαρντ, ο γιατρός του τού είχε πει ότι ίσως δεν θα μπορέσει να παίξει μπάσκετ ποτέ ξανά.

Επίσης, κατάλαβε γιατί ο Ολυμπιακός δεν τον κράτησε (το ρίσκο ήταν πολύ μεγάλο), ενώ νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που του έδωσε η Μπάμπεργκ.

«Μετά τον τραυματισμό μου, ο γιατρός δεν ήξερε εάν θα μπορέσω να ξαναπαίξω μπάσκετ. Κατάλαβα την απόφαση του Ολυμπιακού που δεν με κράτησε. Ήταν τόσο μεγάλος ο τραυματισμός που δεν ήξερα 100% ότι θα γυρίσω πάλι στα γήπεδα.

Η Μπάμπεργκ μού έδωσε μία τεράστια ευκαιρία και είμαι ευγνώμων στον κόουτς Τρινκιέρι και το επιτελείο του που με πίστεψαν. Μετά από μία καλή σεζόν, η Τσσκα Μόσχας με πήρε και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό. Και τώρα είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα», ανέφερε ο Χάκετ.

Στο τέλος, ο Ιταλός γκαρντ έκανε ένα λογοπαίγνιο με την κόρη του, Βικτόρια, την οποία κρατούσε στην αγκαλιά του: «Η Βικτόρια στη Βιτόρια», εννοώντας την πόλη στην οποία διεξήχθη το φετινό Final Four.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ