Παπαπέτρου : «Εξαιρετικό νέο η επιστροφή του Σπανούλη»

Παπαπέτρου : «Εξαιρετικό νέο η επιστροφή του Σπανούλη»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στην επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στην αγωνιστική δράση και τις μεταβολές στον Ολυμπιακό.

Ο Παπαπέτρου μέσω του blog του στην ιστοσελίδα της Euroleague  έκανε αναφορά στην επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στα παρκέ έπειτα από τον τραυματισμό του λέγοντας ότι άπαντες στον Ολυμπιακό είναι χαρούμενοι γι΄αυτό.

Επιπλέον, ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ μίλησε και για τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα στα 5 χρόνια που φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαπέτρου:

«Η επιστροφή του Σπανούλη είναι εξαιρετικό νέο για όλους μας. Αλλάξαμε συγκάτοικους τώρα που επέστρεψε και δεν είμαι σίγουρος ποιος θα είναι ο νέος του συγκάτοικος. Για τις τελευταίες δύο σεζόν ήμουν εγώ. Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε και είναι υγιής. Όλοι όσοι γνωρίζουν την ομάδα ξέρουν πόσο σημαντικός είναι ο Μπίλι για εμάς. Είναι επίσης σημαντικό πως μπορέσαμε να πάρουμε τόσες νίκες χωρίς εκείνον. Δείχνει πως είμαστε εξαιρετική ομάδα. Μας έλειψε ένας παίκτης – κλειδί, αλλά παίξαμε καλό μπάσκετ και πήραμε νίκες. Αυτές είναι οι καλές ομάδες. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά χωρίς εκείνον και τώρα θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Επίσης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτή είναι η 5η σεζόν μου στον Ολυμπιακό και είμαι ενθουσιασμένος. Η ομάδα είναι χτισμένη σε έναν κορμό Ελλήνων παικτών. Αν σκεφτείς τον Ολυμπιακό την τελευταία πενταετία, τα πρώτα ονόματα που σου έρχονται στο μυαλό είναι πάντα Ελλήνων. Επιπλέον, πάντα έχουμε και καλούς ξένους, κυρίως Αμερικανούς, που μας βοηθούν πολύ. Είμαι περήφανος που έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα μας, αλλά και καλούς χαρακτήρες. Ο ελληνικός κορμός είναι εδώ και είμαι χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι του. Έχουμε και πιο νέους παίκτες, όπως ο Τολιόπουλος και ο Αρσενόπουλος. Συνεχίζουμε να προσθέτουμε κομμάτια στον κορμό, γιατί οι Έλληνες γνωρίζουν την ιστορία της ομάδας και το τι σημαίνει ο Ολυμπιακός για τον κόσμο του. Προσαρμόζονται πιο γρήγορα και παίζουν το καλύτερο μπάσκετ που μπορούν να παίξουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ