Ψάχνει τη «βόμβα» με Σέρχι Ροντρίγκεθ η Βαλένθια

Ψάχνει τη «βόμβα» με Σέρχι Ροντρίγκεθ η Βαλένθια

Η Βαλένθια επιστρέφει την Euroleague και θέλει να πρωταγωνιστήσει, με τα ισπανικά ΜΜΕ να γράφουν πως πηγαίνει για το «μπαμ» με τον Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέλλον του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έτσι τα σενάρια για αποχώρηση του από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Όσο ο Ισπανός παραμένει στον «αέρα» όλο και περισσότερες ομάδες θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να υπογράψει μαζί τους. Τις προηγούμενες ημέρες δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του είχε μπει η Αρμάνι Μιλάνο που θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με αρκετές αλλαγές.

Πλέον, για τον 33χρονο γκαρντ, έντονο ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Βαλένθια, με τις «νυχτερίδες» να επιστρέφουν και πάλι στην Euroleague θέλοντας να κάνουν μια καλή πορεία στην διοργάνωση, με τον «Ελ Τσάτσο» να μοιάζει η ιδανικότερη επιλογή για το μεγάλο «μπαμ».

Φυσικά όλα παραμένουν ανοιχτά και το πιο πιθανό είναι να προστεθούν και άλλες ομάδες για τον Ροντρίγκεθ αφού πρόκειται για έναν εξαιρετικό και πολύ ποιοτικό παίκτη, το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ