Μυθικό συμβόλαιο της Μπαρτσελόνα στον Μίροτιτς

Μυθικό συμβόλαιο της Μπαρτσελόνα στον Μίροτιτς

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να τινάξει την «μπάνκα στον αέρα» φέρνοντας πίσω στην Ισπανία τον Νίκολα Μίροτιτς με τα λεφτά που του δίνει να είναι αδιανόητα.

Η Μπαρτσελόνα έχει πολλά χρόνια να κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Euroleague και πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται πως έχουν αποφασίσει η φετινή σεζόν είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες.

Οι Καταλανοί φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κόρι Χίγκινς, πράγμα που δυναμώνει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας αν αναλογιστούμε πως κράτησε και τον Τόμας Ερτέλ, που σε συνδυασμό με τα νέα παιδιά που διαθέτει

Και ξαφνικά από την Αμερική έσκασε η «βόμβα» που έλεγε πως η Μπαρτσελόνα έχει συμφωνήσει με τον Νίκολα Μίροτιτς, με τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης να ντύνεται στα «μπλαουγκράνα».

Η ισπανική εφημερίδα «As» όμως άναψε ακόμα μεγαλύτερη «βόμβα» κάνοντας γνωστό το ποσό που αναμένεται να πάρει ο Μαυροβούνιος (πολιτογραφημένος Ισπανός) φόργουορντ, με το ποσό αυτό να ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ για εξαετές συμβόλαιο.

Το νούμερο απλά είναι αδιανόητα μεγάλο για τα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θυμίζοντας περισσότερο ΝΒΑ, αλλά και μια ποδοσφαιρική μεταγραφή. Βέβαια τα λεφτά αυτά θα είναι μεικτά, με τον 28χρονο να λαμβάνει καθαρά 5,8 εκατομμύρια.

Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο τότε ο Μίροτιτς θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Euroleague, ενώ η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς, σε συνδυασμό με τις κινήσεις που έχει κάνει και θα κάνει, γίνεται αυτομάτως ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ