Στην Χίμκι ο Νταϊρίς Μπερτάνς (pic)

Στην Χίμκι ο Νταϊρίς Μπερτάνς (pic)

Παίκτης της Χίμκι θα είναι ο Νταϊρίς Μπερτάνς, με την ρωσική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Λετονού σουτέρ από τους Πέλικανς.

Σε μια πολύ καλή μεταγραφή προχώρησε η Χίμκι, με την ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λετονό γκαρντ, Νταϊρίς Μπερτάνς, μέχρι το 2021, ο οποίος άφησε το ΝΒΑ για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Μπερτάνς πέρυσι αποφάσισε να αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν από την Ιταλία και την Αρμάνι Μιλάνο, που αγωνιζόταν, για να κυνηγήσει το όνειρο του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

Ο Λετονός δεν κατάφερε να πείσει τον Άλβιν Τζέντρι για τις ικανότητες του και πρόλαβε να παίξει μόλις σε μόλις 12 παιχνίδια μετρώντας κατά μέσο όρο 2,8 πόντους, 0,8 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ σε περίπου 14 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον η Χίμκι του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του από εκεί που την άφησε και να δείξει πόσο καλός παίκτης και κυρίως πόσο καλός σουτέρ είναι, αφού τα νούμερα του πίσω από τα 6,75 είναι αρκετά καλά.

https://twitter.com/Khimkibasket/status/1148174582496538626

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ