Αυτοί είναι οι τρεις πρώτοι μνηστήρες για τον Ροντρίγκεθ

Αυτοί είναι οι τρεις πρώτοι μνηστήρες για τον Ροντρίγκεθ

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ κυκλοφορεί ελεύθερος και ήδη τρεις ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ έσπασε το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είναι πλέον ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της τεράστιας καριέρας του.

Ο Ισπανός γκαρντ στα 33 του χρόνια, έχει παραστάσεις πρωταθλητισμού που δύσκολα συναντιέται, για αυτό και αναμένεται όσες ομάδες έχουν το… πορτοφόλι, να του χτυπήσουν την πόρτα.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ABC μάλιστα, προέκυψαν οι τρεις πρώτοι σύλλογοι που εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον «Τσάτσο».

Πρόκειται για τρεις ομάδες που αγωνίζονται στην ACB και είναι οι Μπασκόνια, Βαλένθια και Μάλαγα, με τις δύο πρώτες να συμμετέχουν στη διευρυμένη Euroleagie της σεζόν 2019-2020. Την ίδια ώρα το εν λόγω ρεπορτάζ βγάζει τη Ρεάλ Μαδρίτης, πρώην ομάδα του Ισπανού, εκτός διεκδίκησης μιας και μόλις χτες ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκας Λαπροβίτολα, κλείνοντας την τριάδα των γκαρντ μαζί με τους Καμπάτσο και Γιούλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ