Στέλνουν Ντάριους Άνταμς στον Ολυμπιακό (vids)

Στέλνουν Ντάριους Άνταμς στον Ολυμπιακό (vids)

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε αναζήτηση γκαρντ μετά την αποχώρηση του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος για τους Γιούτα Τζαζ, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως εξετάζεται η περίπτωση του Ντάριους Άνταμς.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος αφήνει τον Ολυμπιακό με σκοπό να κυνηγήσει το όνειρο του στο ΝΒΑ με τους Γιούτα Τζαζ και έτσι «αναγκάζει» τους «ερυθρόλευκους» να βγουν στην αγορά και να ψάξουν για τον αντικαταστάτη του πρώην παίκτη της Παρτιζάν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό οι Πειραιώτες φαίνεται να εξετάζουν την περίπτωση του Ντάριους Άνταμς ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας με τη φανέλα της Xinjiang Flying Tigers.

Ο 30χρονος γκαρντ έγινε γνωστός από το άκρως επιτυχημένο πέρασμα του με την Μπασκόνιατο διάστημα 2014-2016, πραγματοποιώντας πολύ γεμάτες σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη, με τη δεύτερη του χρονιά να οδηγεί μαζί με τους Μάικ Τζέιμς και Γιάννη Μπουρούση τους Βάσκους μέχρι το Final Four όπου και τελικά κατέλαβαν την τέταρτη θέση, έχοντας 13,2 πόντους, 4 ασίστ, 2,1 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα σουτάροντας συνολικά με 40%.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να βάλει τη μπάλα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους στο καλάθι, αφού μπορεί να σκοράρει είτε με κάποια διείσδυση προς το καλάθι, αλλά και από μακρινή απόσταση.

Στην Κίνα κάνει φοβερά πράγματα με την τελευταία του χρονιά να μετρά κατά μέσο όρο 36,2 πόντους, 8,3 ασίστ, 7,4 ριμπάουντ, 2,7 κλεψίματα, με 45,7% στα σουτ εντός πεδιάς, σε 40 λεπτά συμμετοχής, στα 45 ματς που έπαιξε.

Δείτε τον Ντάριους Άνταμς σε δράση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ