Παναθηναϊκός : «Να βρούμε τα ελεύθερα σουτ» είπε ο Γκάμπριελ

Παναθηναϊκός : «Να βρούμε τα ελεύθερα σουτ» είπε ο Γκάμπριελ

Την άμυνα και τα ελεύθερα σουτ ξεχώρισε σαν σημεία - κλειδιά ενόψει του ματς με την Μακάμπι (19/12) ο Κένι Γκάμπριελ, που έπλεξε και το εγκώμιο του -τραυματία- Νικ Καλάθη. 

Την Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενεί το βράδυ της Τρίτης (19/12, 21:15) ο Παναθηναϊκός, με τον Κένι Γκάμπριελ να εκπροσωπεί την ομάδα στη συνέντευξη Τύπου μαζί με τους Τσάβι Πασκουάλ και Ίαν Βουγιούκα.

Ο Αμερικανός power forawrd τόνισε ότι οι πράσινοι θα έχουν καλές πιθανότητες εφόσον είναι δυνατοί στην άμυνα και βρουν τα ελεύθερα σουτ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νικ Καλάθη, που θα λείψει για 15-20 ημέρες, λόγω οιδήματος στην κλείδα.

«Όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ξέρουμε τι είναι ο Νικ για εμάς και πόσα πολλά πράγματα κάνει για την ομάδα. Στην άμυνα δίνει τα πάντα, δημιουργεί στην επίθεση για όλους μας. Τώρα είναι η ώρα που όλοι πρέπει να βγούμε μπροστά. Δεν μπορούμε να μπούμε στα… παπούτσια του Νικ, αλλά θα πρέπει να βγούμε όλοι μαζί στο παρκέ και να δώσουμε τα πάντα για να έχουμε πλεονέκτημα σαν ομάδα», ανέφερε αρχικά.

«Θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά όπως είπα πρέπει να βγούμε μπροστά και να βρούμε κίνητρα για να κάνουμε λίγα περισσότερα πράγματα και στις δυο άκρες του παρκέ. Όλοι περιμένουν για να κάνουν αυτό που πρέπει σε αυτόν τον αγώνα», πρόσθεσε.

Τέλος, ο 28χρονος power forward των νταμπλούχων Ελλάδος τόνισε πως «είναι πολύ καλή ομάδα, μου αρέσει που παίζουν σε υψηλό τέμπο, τρέχουν γρήγορα το παρκέ» και υποστήριξε πως «πως πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και να βρούμε τα ελεύθερα σουτ για να έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε τον αυριανό (19/12) αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ