Έσκασε η «βόμβα»: Στην Μπαρτσελόνα ο Ντιλέινι!

Έσκασε η «βόμβα»: Στην Μπαρτσελόνα ο Ντιλέινι!

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε ακόμα ένα «μπαμ» τη φετινή σεζόν, καθώς απέκτησε και τον Μάλκομ Ντιλέινι.

Η Μπαρτσελόνα έχει βαλθεί να τρελάνει όλη την Ευρώπη φέτος, καθώς συνεχίζει να ενισχύεται με παίκτες τοπ επιπέδου, με σκοπό να επιστρέψει στην κορυφή της Ισπανίας αλλά και της Ευρώπης.

Οι μπλαουγκράνα μετά τις σπουδαίες μεταγραφές των Μίροτιτς, Αμπρίνες, Ντέιβις και Χίγκινς ολοκλήρωσε ακόμα μια «βόμβα», αφού απέκτησε και τον Μάλκομ Ντιλέινι.

Ο Αμερικανός γκαρντ που ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, ήταν ελεύθερος και βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα της Καταλωνίας, εδώ κι αρκετό καιρό, όμως δεν υπήρχε συμφωνία. Ο λόγος ήταν ότι ο παίκτης περίμενε το ΝΒΑ και κάποια πρόταση από τον μαγικό κόσμο.

Η πρόταση δεν ήρθε ποτέ, οι διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα συνεχίστηκαν και ο Ντιλέινι τελικά αποδέχτηκε την πρόταση της ισπανικής ομάδας, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε και την απόκτηση του.

Ο Ντιλέινι, που αγωνίστηκε πέρυσι στην Κίνα (Guangdong Southern Tigers), έπειτα από δύο σεζόν στο ΝΒΑ με τους Χοκς (2016-18), επιστρέφει στην Ευρώπη, για χάρη των Καταλανών, δημιουργώντας μια super team για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, με στόχο να κυριαρχήσει στην Ευρώπη.

Ο Αμερικανός έχει συνεργαστεί ξανά με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς στην Μπάγερν Μονάχου (2013-14), όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας και το βραβείο του MVP, ενώ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα», με οψιόν για μια ακόμη χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ