Σφαιρόπουλος: «Ξεκινάμε μια σεζόν με φιλοδοξίες και όνειρα»

Σφαιρόπουλος: «Ξεκινάμε μια σεζόν με φιλοδοξίες και όνειρα»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νέα σεζόν που έρχεται με την Μακάμπι Τελ Αβίβ τονίζοντας πως είναι μια χρονιά με φιλοδοξίες και όνειρα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται να είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες στην φετινή Euroleague, καθώς έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη νέα σεζόν που έρχεται σε Ισραήλ και Ευρώπη, τονίζοντας πως η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με πολλές φιλοδοξίες, όνειρα και επιθυμία ο σύλλογος να πετύχει κάτι καλό με το ανανεωμένο ρόστερ που έχτισε ο 52χρονος κόουτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Μία νέα σεζόν ξεκινάει για τη Μακάμπι. Μία σεζόν με φιλοδοξίες, όνειρα και επιθυμία για επιτυχία. Το κλαμπ έκανε ό,τι καλύτερο γινόταν μέσα στο καλοκαίρι για να φέρει τους καλύτερους παίκτες που θα βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας»

«Ήταν καλό που κρατήσαμε οκτώ παίκτες από την περασμένη σεζόν και προσθέσαμε άλλους επτά. Διαθέτουμε ένα καλό γκρουπ παικτών. Θέλουμε μία στιβαρή ομάδα, ανταγωνιστική, που να παίζει ενωμένη και να καταλαβαίνει τη φιλοσοφία. Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Η ομάδα γίνεται καλύτερη. Πρέπει να καταλάβουμε πως είναι μία περίοδος σκληρής δουλειάς. Αυτό κάνουμε τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ