Φριντέτ: «Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να σουτάρω σωστά»

Φριντέτ: «Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να σουτάρω σωστά»

Ο Τζίμερ Φριντέτ αναφέρθηκε στον ΝΙκ Καλάθη, στα ρεκόρ που μπορεί να καταφέρει με τη φανέλα των «πράσινων», αλλά και στη ζωή στην Αθήνα.

Ο νέος «μπομπέρ» του Παναθηναϊκού, Τζίμερ Φριντέτ, μίλησε στη NOVA για τον Νικ Καλάθη που αναμένεται να κάνουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στην περιφέρεια των «πράσινων», αλλά και για το αν επιδιώξει κάποια ρεκόρ στα τρίποντα.

Ακόμη αναφέρθηκε στη διαφορά μεταξύ του ευρωπαϊκού μπάσκετ με το ΝΒΑ και για τη ζωή του στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζίμερ Φριντέτ:

«Έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις μαζί, αλλά τον Νικ τον ξέρω και από το ΝΒΑ. Γνωρίζω πολύ καλά τι μπορεί να κάνει και ποιο είναι το δυνατό του σημείο και προφανώς μιλάμε για έναν από τους καλύτερους πασέρ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, θέλω όμως να τα βελτιώσουμε όλα αυτά και να τα πάμε ένα βήμα πιο μπροστά».

Για το αν στοχεύει σε ρεκόρ στα τρίποντα: «Δεν ξέρω τα ρεκόρ στα τρίποντα, αλλά αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να σουτάρω σωστά και αν κάνω ρεκόρ θα το μάθω αμέσως μετά. Οκ, δεν το ήξερα το ρεκόρ. Θα προσπαθήσω να σουτάρω όσα περισσότερα μπορώ, όμως η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να γίνεται σωστά η δουλειά».

Για το ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού: «Όντως μετά τα πρώτα φιλικά κατάλαβα πολλά, αλλά η σημαντικότερη διαφορά είναι πως παίζουν μέσα στη ρακέτα και τις επαφές που υπάρχουν. Όταν είσαι στην περιφέρεια θα στο δώσουν το φάουλ, όταν μπαίνεις μέσα είναι το δύσκολο. Το καλό με έμενα είναι πως μοιάζει αρκετά με το πως έπαιζαν και σφύριζαν στην Κίνα, οπότε έχω μία εικόνα για όλο αυτό».

Για τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα: «Είναι ωραία εδώ στην Ελλάδα. Έχει ωραίο καιρό, καλό φαγητό και την άλλη εβδομάδα που θα έρθει και η οικογένειά μου στην Αθήνα θα είναι ακόμα καλύτερα. Θα έχουμε την ευκαιρία να πάμε σε διάφορα μέρη και η προσαρμογή θα γίνει ακόμα καλύτερη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ