Σφαιρόπουλος: «Να μάθουμε από τα λάθη μας, δεν παρατήσαμε το ματς»

Σφαιρόπουλος: «Να μάθουμε από τα λάθη μας, δεν παρατήσαμε το ματς»

Η Μακάμπι ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Euroleague από την Χίμκι (89-83), με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, όμως, να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν μπήκε με το δεξί στη νέα Euroleague, με τους Ισραηλινούς να ηττώνται με σκορ 89-83 από την Χίμκι εκτός έδρας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, εστίασε στα κακώς κείμενα της ομάδας του, αλλά δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η ομάδα του πάλεψε μέχρι τέλους, προκειμένου να μείνει μέσα στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Χίμκι κέρδισε γιατί ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Εμείς θα πρέπει να βελτιωθούμε και να μάθουμε από τα λάθη μας. Δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα, χάσαμε εύκολα καλάθια και αμυντικά είχαμε πολλές αδυναμίες.

Επιθετικά αν και πετύχαμε 40 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε πολλά λέι απ στον αιφνιδιασμό. Αμυντικά επιτρέψαμε πολλά εύκολα καλάθια, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και επιτρέψαμε ανοιχτά σουτ στην Χίμκι, που σκόραρε 48 πόντους. Το θετικό είναι πως δεν παρατήσαμε το ματς, μειώσαμε στους πέντε και είχαμε τις ευκαιρίες μας ως το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ