Προτάθηκε ο Σκάιλς στον Ολυμπιακό

Προτάθηκε ο Σκάιλς στον Ολυμπιακό

Ένα προπονητής γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους και με 14 χρόνια εμπειρίας στο ΝΒΑ, ο Σκοτ Σκάιλς, προτάθηκε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ντέιβιντ Μπλατ και μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί, έρχεται να προστεθεί και αυτό του Σκοτ Σκάιλς.

Το όνομα του 55χρονου προπονητή ξυπνά αναμνήσεις στους Έλληνες φιλάθλους μιας και έχει περάσει από τη χώρα ματς και τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 1996-1997, καταλαμβάνοντας τότε την 3η θέση.

Η περίπτωση του Σκάιλς όπως αναφέρει η Live Sport, κερδίζει συνεχώς πόντους και πλέον είναι αρκετά πιθανό να προχωρήσει με ορίζοντα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο Σκάιλς έχει… φάει τα παρκέ του ΝΒΑ με το κουτάλι αφού έχει στο ενεργητικό του 948 αγώνες, έχοντας καθίσει στον πάγκο των Φοίνιξ Σανς, Σικάγο Μπουλς, Ορλάντο Μάτζικ αλλά και Μιλγουόκι Μπακς.

Απέχει από τους πάγκους από το 2016 και βλέπει την προοπτική της προπονητικής στην Ευρώπη και την Euroleague ως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Ρόλο ρυθμιστή βέβαια στην υπόθεση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού θα παίξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας τεχνικός που αυτή την περίοδο βρίσκεται στις ΗΠΑ και παρακολουθεί την προετοιμασία των Μπόστον Σέλτικς, είναι ο πρώτος στόχος των ερυθρόλευκων.

Η περίπτωσή του όμως είναι δύσκολη, αφού στο ενδεχόμενο ραντεβού των δύο πλευρών, αναμένεται να ζητήσει συμβόλαιο πολυετές και εγγυήσεις όσον αφορά το μέλλον τόσο το δικό του όσο και της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ