Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια 76-63

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια 76-63

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε εύκολα της Βαλένθια με 76-63, σημειώνοντας την δεύτερη της νίκη στην Ευρωλίγκα.

Back to back νίκη για την Μακάμπι , η οποία μετά τον Ερυθρό Αστέρα, νίκησε και την Βαλένθια στο Τελ Αβίβ (76-63), σημειώνοντας την δεύτερη της νίκη στην Ευρωλίγκα.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν οι Οθέλο Χάντερ με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ,ο Σκότι Ουίλμπεκιν με 14 πόντους και ο Νέιτ Ουόλτερς με 10 πόντους με 9 ασίστ. Από πλευράς ηττημένων, 17 πόντους σημείωσε ο Τζόρνταν Λόιντ και από 15 οι Φερνάντο Σαν Εμετέριο – Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν ακόμα και με 11 πόντους στην αρχή της δεύτερης περιόδου (22-11). Κάπου εκεί, η Βαλένθια έβγαλε αντίδραση και μείωσαν γρήγορα με πόντους από τους ψηλούς της(24-21, στο 15′). Η λύση για την ομάδα του Σφαιρόπουλου ήρθε ξανά μέσω της άμυνας, η οποία έφερε μπροστά τους γηπεδούχους με 33-28 στην ανάπαυλα.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, Κάσπι και Ουίλμπεκιν αποτέλεσαν εκρηκτικό δίδυμο για την Μακάμπι, η οποία κατάφερε να χτίσει και πάλι διψήφια απόσταση (45-33, στο 25′), με την οποία έκλεισε και το τρίτο δεκάλεπτο (56-44). H Bαλένθια δεν βρήκε κουράγιο να αντεπιτεθεί και η επικράτηση για την «ομάδα του λαού» ήρθε με σκορ 76-63.

Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει ρεκόρ 2-2 στην Ευρωλίγκα, ενώ η Βαλένθια παραμένει η μοναδική ομάδα στην διοργάνωση που δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη (0-4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ