Βιάστηκε να… ανακοινώσει τη μεταγραφή του ο Ριντ

Βιάστηκε να… ανακοινώσει τη μεταγραφή του ο Ριντ

Απομένει η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Ολυμπιακού, όμως ο Γουίλι Ριντ δεν μπορούσε να περιμένει κι ενημέρωσε ότι… έπιασε λιμάνι

Μια φωτογραφία… χίλιες λέξεις! Ο Γουίλι Ριντ δεν χρειάστηκε παρά να ανεβάσει το hashtag του Ολυμπιακού και να δώσει τέλος με αυτόν τον τρόπο στο… φλερτ. Ο 29χρονος Αμερικανός είναι πλέον κομμάτι του «ερυθρόλευκου» ρόστερ, αν και θα πρέπει –για το τυπικό και μόνο- να περιμένουμε (πιθανότατα το πρωί) την ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Ο Ριντ έρχεται να γεμίσει με τα 211 εκατοστά του το «ζωγραφιστό» και να… συντροφεύσει τον Μιλουτίνοφ, ο οποίος από πέρυσι δεν είχε… ψηλό της προκοπής δίπλα του. Όχι σέντερ. Πρόκειται για έναν παίκτη με αντιφατικά δεδομένα, καθώς ήταν τεράστιο ταλέντο, ιδιαίτερα αθλητικός, με έφεση στο above the rime παιχνίδι (λείπει από τους «κόκκινους») και κυρίως… θέαμα (το «Showtime» τον χαρακτηρίζει). Αυτά είναι τα καλά νέα, γιατί από την άλλη είναι περίεργος χαρακτήρας, ενώ έχει να αγωνιστεί από τον Ιανουάριο του 2019, όταν κι υπέστη τραυματισμό στον ώμο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι εκεί. Μόλις υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Ανυπομονώ να σας δω και να παίξω για εσάς, τους φανταστικούς οπαδούς. Και η γυναίκα μου είναι ενθουσιασμένη» ήταν το πρώτο του μήνυμα.

Δείτε το βίντεό του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ