Κλείνει και Γουίλι Ριντ ο Ολυμπιακός (vid)

Κλείνει και Γουίλι Ριντ ο Ολυμπιακός (vid)

Μεταγραφική αντεπίθεση για τον μπασκετικό Ολυμπιακό που εκτός από τον Ρότσεστι, κινείται για να κάνει δικό του και τον Αμερικανό σέντερ, Γουίλι Ριντ.

Μετά τη θέση του άσου που όπως όλα δείχνουν θα καλυφθεί από τον Τέιλορ Ρότσεστι, σειρά παίρνει αυτή του σέντερ. Ζητούμενο για τη θέση αυτή είναι η εκρηκτικότητα και τα αθλητικά προσόντα, ώστε να «κουμπώσει» με τη σωματοδομή και τον τρόπο παιχνιδιού του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Προσόντα που σίγουρα διαθέτει ο Γουίλι Ριντ.

Ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ είναι ο οκλεκτός του Ολυμπιακμού για τη θέση του back up ψηλού και γίνονται κινήσεις για να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα η μεταγραφή αυτή.

Ο ύψους 2.11μ σέντερ, ξεκίνησε ως ένα πολύ καλό prospect στο NBA, αλλά δεν κατάφερε να εδραιωθεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Από το 2015 μέχρι και το 2018 ωστόσο, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 152 ματς για λογαριασμό των Μπρούκλιν Νετς, Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Κλίπερς και Ντιτρόιτ Πίστονς, έχοντας κατά μέσο όρο 4.9 πόντους και 3.8 ριμπάουντ σε 12.4 λεπτά συμμετοχής.

Είναι ιδιαίτερα αθλητικός, με έφεση στα μπλοκ, ενώ αρέσκεται στο να τελειώνει τις φάσεις θεαματικά, συνήθως με κάποιο κάρφωμα, ενώ είναι ικανός τόσο στο post όσο και με πρόσωπο στο καλάθι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το παρατσούκλι «Showtime» που τον ακολουθεί.

Μελανό σημείο για τον Αμερικανό είναι ο χαρακτήρας του που άλλωστε οριοθέτησε την καριέρα του στο ΝΒΑ, αφού με βάση το ταλέντο του έφτασε να διεκδικεί συμβόλαιο ύψους 15 εκατ. ευρώ στη Λίγκα, αλλά «προσωπικά θέματα» τον πήγαν πίσω.

Επίσης μιλάμε για έναν παίκτη που έχει να αγωνιστεί σε ματς εδώ και εννιά περίπου μήνες, από τον Ιανουάριο του 2019 όταν και υπέστη τραυματισμό στον ώμο του με αποτέλεσμα η σεζόν του να τελειώσει πρόωρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ