«Σφυρίζει» και τον Ολυμπιακό ο Λαμόνικα

«Σφυρίζει» και τον Ολυμπιακό ο Λαμόνικα

Στη Μόσχα θα παραμείνει ο Λουίτζι Λαμονίκα, καθώς ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ, ενώ σήμερα θα είναι στο Χίμκι - Παναθηναϊκός.

Ο Λουίτζι Λαμόνικα θα είναι στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (30/10, 19.00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ιταλός διαιτητής ορίστηκε από την διοργανώτρια αρχή στην δύσκολη αποστολή των «ερυθρολεύκων» κόντρα στην πρωταθλήτρια ΤΣΣΚΑ, μαζί με τους Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Ο  Λαμόνικα έχει την τιμητική του αυτή την αγωνιστική με τις ελληνικές ομάδες, αφού σήμερα, 24 ώρες πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού, θα διευθύνει και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην έδρα της Χίμκι.

Ο Λιθουανός έχει καλό παρελθόν με παιχνίδια του Ολυμπιακού, καθώς πέρσι σφύριξε στην τεράστια νίκη των Πειραιωτών απέναντι στην Μπαρτσελόνα μέσα στην Ισπανία με 60-69.

Από την άλλη πλευρά ο Γκαρθία αν και είχε οριστεί στην νίκη των «ερυθρόλευκων» στο Μόναχο με αντίπαλο την Μπάγερν (62-72), παρευρέθηκε και στις ήττες με Αρμάνι (75-99), ΤΣΣΚΑ (81-97), Νταρουσάφακα (79-75) και Ζαλγκίρις (68-72).

Τέλος, ο 54χρονος Λαμόνικα, φαίνεται πως διατηρείται η απόλυτη ισορροπία όταν βρίσκει στο παρκέ  τον Ολυμπιακό, καθώς την περασμένη σεζόν μέτρησε 3 ήττες και στα 3 παιχνίδια που «σφύριξε» για τους «ερυθρόλευκους», με αντιπάλους την Φενέρ (90-75), την ΤΣΣΚΑ (81-97) και την Ζαλγκίρις (83-75).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ