Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές 67-86

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές 67-86

Ασταμάτητος ο Μίτσιτς, εξαιρετικός ο Λάρκιν κι η Αναντολού Εφές πέρασε με άνεση από το ΣΕΦ. Φιλότιμη η προσπάθεια των «ερυθρόλευκων», αλλά δεν έφτανε

Αν για κάτι δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τους παίκτες του Ολυμπιακού, είναι ότι δεν προσπάθησαν, αλλά η Αναντολού Εφές είχε δύο παίκτες στη ζώνη του λυκόφωτος. Ο ασταμάτητος Μίτσιτς κι ο εξαιρετικός Λάρκιν «σκότωσαν» τους «ερυθρόλευκους», που όσο κι αν προσπαθούσαν δεν είχαν το εύκολο καλάθι, που είχε η ομάδα του Αταμάν. Η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής…

Ο Ολυμπιακός έχει πράγματα να κρατήσει από το παιχνίδι. Η εξαιρετική εμφάνιση του Πολ, ο οποίος δείχνει καλύτερος κάθε βραδιά, η πολύ καλή παρουσία του Κόνιαρη, ο οποίος είναι σκληρός στην άμυνα και πιο ώριμος απ’ ότι δείχνει η ηλικία, αλλά κι η συμμετοχή του σε αυτό το επίπεδο, είναι τα καλύτερα από αυτά. Ο Πάντερ δίνει λύσεις με το καλό του σουτ, ο Μιλουτίνοφ δείχνει να ανεβάζει στροφές και να βελτιώνεται σωματικά, ο Πρίντεζης (παίρνοντας κι ανάσες) έκανε σπουδαία εμφάνιση.

Βεβαίως, έχει και πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσει, δίχως να έχει χρόνο μπροστά του. Ριντ και Ρότσεστι δεν μπορούν ακόμα να βοηθήσουν πραγματικά, ο Τσέρι κάπου χάθηκε, ο Κουζμίνσκας δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο, ο Ρούμπιτ ήταν… αόρατος. Το πρόβλημα παραμένει (και) αριθμητικό, καθώς είναι λίγοι οι παίκτες που είναι… επιπέδου Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά χάθηκε στο δεύτερο. Μόλις ανέβασαν στροφές οι φιλοξενούμενοι βυθίστηκε και με τη διαφορά στο -18 (35-53) δεν μπορούσε παρά να κυνηγά μια αξιοπρεπή ήττα. Κατάφερε να μειώσει σε 61-67 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, όμως Μίτσιτς και Λάρκιν του απαγόρευσα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Άλλωστε, βάσει εικόνας, ομάδες όπως η Αναντολού Εφές δεν προσφέρονται για να κυνηγήσει νίκες ο Ολυμπιακός. Όχι όταν είναι σε αυτή την κατάσταση.

Τα δεκάλεπτα: 24-21, 35-53, 58-67, 67-86.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ