Νοκ άουτ ο Γιάνις Τίμα, κίνδυνος απουσίας του για δύο εβδομάδες

Νοκ άουτ ο Γιάνις Τίμα, κίνδυνος απουσίας του για δύο εβδομάδες

Τραυματίας είναι ο τρίτος σκόρερ της Χίμκι. Ο Τίμα δεν θα αγωνιστεί απόψε κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ πιθανότατα θα χάσει και τη… διαβολοβδομάδα

Από τον Ολυμπιακό πέρασε και… δεν ακούμπησε, αλλά στη Ρωσία έχει βρει την μπασκετική του Ιθάκη. Τώρα που τον συνήθισαν -είναι βλέπετε τρίτος σκόρερ της Χίμκι, πίσω από τον Σβεντ και τον Μπούκερ- πρέπει να μάθουν να ζουν χωρίς αυτόν, καθώς ο Γιάνις Τίμα βγήκε εκτός μάχης. Έτσι ο Ρίμας Κουρτινάιτς πρέπει να σχεδιάσει τα πλάνα του, για το αποψινό εντός έδρας ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, δίχως τον «μπόμπερ» του.

Ο Τίμα δεν είχε συμμετοχή στην τελευταία υποχρέωση της ομάδας του στη VTB League, κάτι που θεωρήθηκε ως επιλογή για να προστατευτεί, αλλά φαίνεται πως ο τραυματισμός του στο πόδι είναι πιο βαρύς απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Αν και ακόμα δεν έχουμε σαφή εικόνα, δεν αποκλείεται να λείψει και την ερχόμενη εβδομάδα από την Ευρωλίγκα κι αυτό είναι το χειρότερο.

Η Χίμκι αντιμετωπίζει εκτός έδρας Ρεάλ και Βαλένθια, στη δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης, και ζητά μια νίκη, για να παραμείνει εντός στόχων. Αν θεωρήσουμε ότι η αναμέτρηση στη Μαδρίτη είχε έτσι κι αλλιώς υψηλό συντελεστή δυσκολίας, το ματς με την ουραγό Βαλένθια είναι από αυτά που θέλει να κερδίσει. Η απουσία του Τίμα, ο οποίος έχει μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι της Χίμκι, κάνει πιο δύσκολο το εγχείρημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει επαρκές οπλοστάσιο, έμπειρων παικτών κι εξαιρετικών σουτέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ