Οταν ο Ομπράντοβιτς παθαίνει «Ζοτς»: Ολες οι εκρήξεις του σε τρία βίντεο (vids)

Οταν ο Ομπράντοβιτς παθαίνει «Ζοτς»: Ολες οι εκρήξεις του σε τρία βίντεο (vids)

Η απίστευτη έκρηξη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΤΣΣΚΑ - Φενέρ και τα «γαμι... όλοι» κάνουν τον γύρω του κόσμου. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζοτς χάνει την ψυχραιμία του.

Η Φενέρ ηττήθηκε για ακόμη μία φορά στη φετινή Euroleague κι έπεσε στο τραγικό 2-6 μη θυμίζοντας σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών που πρωταγωνιστούσε στη διοργάνωση. Μάλιστα στο χθεσινό ματς με την ΤΣΣΚΑ έχασε με κάτω τα χέρια κάτι που εξόργισε τον γνωστό για τις… εκρήξεις του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς που δεν άντεξε να βλέπει τους παίκτες του στα όρια της αδιαφορίας.

Κάτι που κατάλαβαν καλά όταν ο Σέρβος κόουτς ξέσπασε σε τάιμ άουτ με τα «πυρά» να παίρνουν όποιον έβρισκε μπροστά του. Το βίντεο έκανε φυσικά τον γύρο του διαδικτύου ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού βγήκε από τα ρούχα του. Ας θυμηθούμε μερικές ακόμη:

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές που ο Ομπράντοβιτς «τρελάθηκε» με την ομάδα του ήταν όταν βρισκόταν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είχαν υποδεχτεί την Πρόκομ σε ένα ματς της κανονικής περιόδου για τη σεζόν 2008-2009 και επικράτησαν άνετα με 75-53.

Όμως οι Πολωνοί είχαν πολλές απουσίες σε εκείνο το ματς και η εικόνα της ομάδας του δεν άρεσε καθόλου στον «Ζοτς» που στη συνέντευξη Τύπου ήταν εκτός εαυτού με τους παίκτες του λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως «ούτε για αστείο δεν πάει Final 4 αυτός ο Παναθηναϊκός» θέλοντας να αφυπνίσει τους παίκτες του.

Τελικά όχι μόνο πήγε Final 4 αλλά πήρε και το τρόπαιο στον τελικό του Βερολίνου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=224&v=48_HckET5m4&feature=emb_title&fbclid=IwAR15s4IqjgZjC8xHBy7qNWMqmdijBhJ8n_TLmhXaL1IGBgt2Lwc_c66jde4

Μια από τις πρόσφατες στιγμές που ξέσπασε, εκτός από το χθεσινό ήταν την περσινή σεζόν, όταν σε ένα ματς κόντρα στην Μακάμπι, αυτός που τα… άκουσε για τα καλά ήταν ο Κώστας Σλούκας.«Τώρα με ρωτάς τι να παίξουμε, ε;» ήταν η χαρακτηριστικά του ατάκα έχοντας ήδη πάρει το κλασικό μελιτζανί του χρώμα.

https://www.youtube.com/watch?v=_kwp-LOvk9U&feature=emb_title

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα πιο χαρακτηριστικά του ξεσπάσματα μαζεμένα σε ένα αν μη τι άλλο συλλεκτικό βίντεο:

 

https://streamable.com/z23ro?fbclid=IwAR0DqydEm97BR8RsIDfIG6LXIOb-x-zM02LzlYiNnKRvSdvwOSBgOC7mCtk

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ