Ολυμπιακός: Οι κορυφές που θέλει να καταρρίψει ο Σπανούλης

Ολυμπιακός: Οι κορυφές που θέλει να καταρρίψει ο Σπανούλης

Θέμα χρόνου φαντάζει για τον Βασίλη Σπανούλη το να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο αλλά αυτή δεν είναι η μόνη κορυφή που κυνηγά ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Ζαλγκίρις πραγματοποιώντας και μια πολύ καλή εμφάνιση για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Κεμζούρα ήταν ο Βασίλης Σπανούλης με 16 πόντους με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη.

Με αυτούς τους 16 πόντους ο ηγέτης των Πειραιωτών έφτασε στους 4070 και μείωσε στους 83 πόντους τη διαφορά από τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο που έχει 4152 και μοιάζει θέμα χρόνου να τον ξεπεράσει και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Παράλληλα όμως ο Σπανούλης κυνηγά και ένα άλλο, απλησιάστο ρεκόρ, αυτό του μεγάλου Νίκου Γκάλη όσον αφορά στους πόντους σε όλες τις διοργανώσεις και από καταβολής FIBA και Euroleague. Συγκεκριμένα ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας έχει 4896 πόντους ενώ ο δεύτερος «Kill Bill» ακολουθεί με 4489 και μάλλον χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να πάρει την πρώτη θέση.

Όπως και να έχει, ο Σπανούλης αποτελεί έναν θρύλο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη αλλά και το μπάσκετ γενικότερα στην Γηραιά Ήπειρο και απλά αν καταφέρει να πετύχει και αυτά τα ρεκόρ, θα είναι δύο ακόμη παράσημα στην τεράστια καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ