Πάντερ: «Να χτίσουμε στην εμφάνιση και στη νίκη επί της Ζαλγκίρις»

Πάντερ: «Να χτίσουμε στην εμφάνιση και στη νίκη επί της Ζαλγκίρις»

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για το ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πρέπει να χτίσει στη νίκη που πέτυχε απέναντι στη Ζαλγκίρις.

Ο Κέβιν Πάντερ σε δηλώσεις του λίγο πριν αναχωρήσει για Μόναχο ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της Μπάγερν, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις.

Ακόμα ο Αμερικανός γκαρντ ξεκαθάρισε ότι το κλειδί για το παιχνίδι στη Γερμανία θα είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ, αλλά και η συγκροτημένη άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να παραμείνουμε θετικοί και να κάνουμε αυτό που κάναμε και στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Ζαλγκίρις. Ήταν καλή νίκη και την χρειαζόμασταν. Θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή. Η Μπάγερν έχει δυνατή περιφέρεια, έχει γκαρντ που σκοράρουν, αλλά και δημιουργούν. Οπότε εμείς τα γκαρντ θα πρέπει να εστιάσουμε στα δικά τους γκαρντ και να τους σταματήσουμε.

Βασικά θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από εκείνους. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Τα κλειδιά θα είναι τα ριμπάουντ. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να πάρουν τα επιθετικά, καθώς και η συγκροτημένη άμυνα. Αν τα κάνουμε αυτά τότε θα έχουμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ