Παναθηναϊκός: Σε φουλ ρυθμούς ο Φρεντέτ ενόψει Ζαλγκίρις (pics)

Παναθηναϊκός: Σε φουλ ρυθμούς ο Φρεντέτ ενόψει Ζαλγκίρις (pics)

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε στο Κάουνας ενόψει της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις (19/11, 19:30), με τον Γιώργο Βόβορα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην Euroleague, έπειτα από την εντός έδρας ήττα από την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τους Λιθουανούς επίσης να στοχεύουν στην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ύστερα από την ήττα στο ΣΕΦ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποχώρησε, ο Γιώργος Βόβορας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού», αλλά άπαντες έχουν βάλει στόχο να κάνουν το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται.

Η ομάδα προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό της «Zalgirio Arena» υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικό, με τον άλλοτε βοηθό του Αργύρη Πεδουλάκη να βλέπει και τους 13 παίκτες του να προπονούνται κανονικά και σε καλό κλίμα.

Ο Τζίμερ Φριντέτ μπήκε σε φουλ ρυθμούς δείχνοντας ξανά πως έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπώρησε, ενώ αύριο θα γίνει η τελική επιλογή για την δωδεκάδα, με έναν εκ των Ρίον Μπράουν και Μπεν Μπεντίλ να μένει εκτός από το ματς με τους Λιθουανούς.

Εικόνες από την προπόνηση: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ