Το ντέρμπι των απουσιών στην Κωνσταντινούπολη

Το ντέρμπι των απουσιών στην Κωνσταντινούπολη

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται στην Κωνσταντινούπολη τη Χίμκι σ’ έναν αγώνα που χαρακτηρίζεται από εκατέρωθεν σημαντικές απουσίες

Είναι δύο ομάδες με… αντίθετους βίους. Η Φενέρμπαχτσε έκανε μυθικά κακό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα. Σκιά του εαυτού της, μέτρησε μόλις δύο νίκες σε εννιά παρουσίες, αλλά στην τελευταία αγωνιστική έδειξε σημάδια ανάκαμψης, επικρατώντας εκτός έδρας της Βιλερμπάν. Η Χίμκι ξεκίνησε εντυπωσιακά, μαζεύοντας έξι νίκες σε οκτώ εμφανίσεις, όμως στα δύο τελευταία ματς γνώρισε εκτός έδρας ήττες (από Ρεάλ και Βαλένθια). Τι θα γίνει αύριο στην Κωνσταντινούπολη;

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νίκολα Κάλινιτς, Λίο Βέστερμαν και Γιαν Βέσελι, ενώ η συμμετοχή του Νάντο Ντε Κολό θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ακόμα κι αν ο Γάλλος φωνάξει «παρών» είναι ζητούμενο η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κι ο βαθμός ετοιμότητάς του.

Την ίδια στιγμή ο Ρίμας Κουρτινάιτις χάνει το… πυρηνικό του όπλο, καθώς ο Αλεξέι Σβεντ υποφέρει από πόνους στην πλάτη και τέθηκε εκτός αγώνα. Επιστρέφει ο Γιάνις Τίμα, αλλά έχοντας χάσει αρκετά παιχνίδια είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα εμφανιτσεί.

Η αλήθεια είναι πως αν φτιάχναμε μια… εξάδα με αυτούς που είτε δεν αγωνίζονται, είτε επιστρέφουν από τραυματισμούς, κι αντιμετώπιζαν εκείνους που μετέχουν κανονικά, δύσκολα θα κέρδιζαν οι δεύτεροι. Ως εκ τούτου το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης είναι το… ντέρμπι των απουσιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ