Θα… γεράσει στη Ρεάλ ο Άντονι Ράντολφ

Θα… γεράσει στη Ρεάλ ο Άντονι Ράντολφ

Για άλλα τρία χρόνια ανανέωση τη συνεργασία του με την ομάδα της Μαδρίτης ο εξαιρετικός Ράντολφ, ύστερα από εισήγηση του Λάσο

Είναι ευτυχία να έχεις παίκτες όπως ο Άντονι Ράντολφ στο ρόστερ της ομάδας σου. Πολυεργαλείο, παίκτης που παίζει εξίσου καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ, αθλητικός, γρήγορος, με καλές επιλογές, μπορεί σε μια βραδιά να κερδίσει έναν αγώνα μόνος του, αλλά δεν τον ενοχλεί αν είναι άλλος ο… σταρ, αν δεν πάρει την μπάλα στα χέρια του, αν δεν γράψει νούμερα. Όχι πως έχει άσχημα στατιστικά, αλλά δεν έπαιξε ποτέ γι’ αυτά. Άρα, μόνο έκπληξη δεν είναι το γεγονός ότι η Ρεάλ τον «έδεσε» με τριετές συμβόλαιο.

Ύστερα από εισήγηση του Πάμπλο Λάσο, η ομάδα της Μαδρίτης συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Άντονι Ράντολφ για τα επόμενα τρία χρόνια, με την επισημοποίηση του deal ανάμεσα στη «Βασίλισσα» και τον παίκτη να γίνεται μέσα σε λίγες μέρες, δείγμα του ότι κι οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους.

Ο Ράντολφ τη φετινή σεζόν μετράει 12.5 πόντους και 4.3 ριμπάουντ σε δέκα αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα. Η στατιστική, όμως, μπορεί να καταγράψει μόνο ένα μικρό μέρος όσων κάνει πάνω στο παρκέ, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς που δεν μετριούνται αριθμητικά. Είναι αυτά που βλέπει ο προπονητής κι εν προκειμένω ο Λάσο πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος, που θα συνεχίσει να έχει τον Αμερικανό στην ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ