Μίροτιτς: «Δεν ήρθα στην Μπαρτσελόνα για τα λεφτά»

Μίροτιτς: «Δεν ήρθα στην Μπαρτσελόνα για τα λεφτά»

Σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη προχώρησε ο Μαυροβούνιος φόργουορντ αναφορικά με την επιλογή του να επιστρέψει στην Ευρώπη για την Μπάρτσα.

Πολλά ακούστηκαν στην αρχή της σεζόν για την απόφασή του να αφήσει το ΝΒΑ και να μην επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Ρεάλ, αλλά να αποφασίσει να πει το «ναι» στην μισητή αντίπαλό της «Βασίλισσας», την Μπαρτσελόνα.

Ο Νίκολα Μίροτις, μιλώντας στην εφημερίδα «Sport» έβαλε ως ένα σημείο τα πράγματα στην θέση τους, καθώς τόνισε ότι ο λόγος που υπέγραψε με τους «μπλαουγκράνα» ήταν αγωνιστικός.

Συγκεκριμένα είπε: «το βρίσκω αστείο, πραγματικά αστείο», συμπληρώνοντας: «είναι κάτι που με κάνει να γελάω πολύ. Η απάντηση στο γιατί ήρθα στην Μπαρτσελόνα είναι γιατί το μπάσκετ για μένα είναι προτεραιότητα, μαζί με την οικογένειά μου. Αν δεν το χαίρομαι, αν δεν υπάρχουν και τα συναισθήματα, αυτή η επιθυμία να γίνεσαι καλύτερος μέρα με τη μέρα δεν έχει και νόημα. Στο τέλος της ημέρας τα χρήματα δεν θα είχαν σημασία, αν δεν ήμουν χαρούμενος. Αν δεν ξυπνάω κάθε μέρα θέλοντας να πάω για προπόνηση δεν αξίζει.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογένειά του, αλλά και στο παιχνίδι στην Ευρώπη και τις διαφορές που έχουν οι ομάδες και η λειτουργία τους συγκριτικά με το NBA:
«Δεν είναι ένας μόνο ο λόγος, είναι πολλοί που με έκαναν να επιστρέψω στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό αφορούσε την οικογένειά μου και μετά μου είχε λείψει η Ευρώπη. Το ευρωπαϊκό στυλ μπάσκετ. Ήμουν βολεμένος ας πούμε. Και ήθελα να γίνομαι καλύτερος παίκτης κάθε μέρα. Στο ΝΒΑ ήμουν ένας σημαντικός παίκτης, αλλά τα πάντα κινούνται γύρω από 2-3 αστέρια. Μπορεί να είσαι βασικός, αλλά είναι δύσκολο να κάνεις αυτό το άλμα, το να γίνεις κάτι άλλο. Πάντα ήθελα να είμαι ηγέτης και να διεκδικώ τίτλους»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ