Σπανούλης και Διαμαντίδης στην πεντάδα του Ζήση

Σπανούλης και Διαμαντίδης στην πεντάδα του Ζήση

Ο Έλληνας γκαρντ της Μπανταλόνα ερωτώμενος από την Liga Endesa επέλεξε τους δύο μύθους του ελληνικού μπάσκετ.

Συνεχίζει να παίζει μπάσκετ, στο υψηλότερο επίπεδο και στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Ο λόγος για τον Νίκο Ζήση, ο οποίος ερωτήθηκε από την Liga Endesa αναφορικά με τους παίκτες που θα επέλεγες στην κατά προτίμηση του, κορυφαία πεντάδα.

Οι δύο από τους πέντε παίκτες αθλητές που επέλεξε ήταν Έλληνες και όχι δύο τυχαία ονόματα. Ο Ζήσης συμπεριέλαβε σε αυτήν την πεντάδα δύο μύθους του ελληνικού μπάσκετ, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, λέγοντας για τον δεύτερο ότι: «Πολύ καλός παίκτης που βοηθούσε πολύ την ομάδα του, τους συμπαίκτες του και είναι πάντα πολύ ταπεινός»

Σχετικά τώρα με τον αρχηγο του Ολυμπιακού, ο Ζήσης υποστήριξε:» Είναι ένας από τους μεγαλύτερους νικητές και σκόρερ στην Ευρώπη τα τελευταία 15 χρόνια».

Οσο για τους υπόλοιπους εκλεκτούς της πεντάδας του; Ο Ζήσης επέλεξε δύο πρώην συμπαίκτες του στην ΤΣΣΚΑ, τον Ραμούνας Σισκάουσκας τον οποίο χαρακτήρισε «killer» και τον Ματίας Σμόντις, ενώ στην θέση του σέντερ τοποθέτησε τον Γιάν Βέσελι ο οποίος «κυριαρχεί στο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ