Σφαιρόπουλος: «Εξαιρετική η ΤΣΣΚΑ, ψάχνουμε παίκτη»

Σφαιρόπουλος: «Εξαιρετική η ΤΣΣΚΑ, ψάχνουμε παίκτη»

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Μοσχοβίτες ενώ τόνισε ότι η ομάδα του είναι στην αγορά για απόκτηση γκαρντ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την ΤΣΣΚΑ αλλά και τον Μάικ Τζέιμς, ενόψει της αναμέτρησης της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τους Μοσχοβίτες. Ο Έλληνας τεχνικός παράλληλα υποστήριξε ότι η ομάδα του θα πρέπει να κάνει το παιχνίδι της και να μείνει πιστή στο πλάνο της.
Συγκεκριμένα ο Σφαιρόπουλος δήλωσε: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως κάθε παιχνίδι στην έδρα μας. Αντιμετωπίζουμε μία εξαιρετική ομάδα με ποιότητα, βάθος, εμπειρία και είναι και οι πρωταθλητές της EuroLeague. Ο Μάικς Τζέιμς παίζει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ, αν προσέξεις όμως, υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι σε καλή κατάσταση και τους βοηθούν.

Δεν μπορούμε να εστιάσουμε σε έναν παίκτη επειδή τότε, όλοι οι υπόλοιποι θα κάνουν τη διαφορά, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ως ομάδα και να μην επιτρέψουμε εύκολους πόντους.

Από την άλλη, θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, να επιτεθούμε στις αδυναμίες τους, να παίξουμε έξυπνα και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Για ακόμα μία φορά, το παιχνίδι θα γίνει σε ένα κατάμεστο γήπεδο και θέλουμε όλους τους φιλάθλους μας να δημιουργήσουν μία όμορφη ατμόσφαιρα για να μας δώσουν την ώθηση να κάνουμε κάτι καλό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα».

Τέλος είπε για τους τραυματίες αλλά και την απόκτηση ενός γκαρντ μετά τους τραυματισμούς των Ουόλτερς και Ντι Μπαρτολομέο ότι: «Δεν αναφέρομαι στους τραυματίες, γιατί κάποιος θα πιστέψει ότι ψάχνω για δικαιολογίες. Πιστεύω στους παίκτες και το σταφ μου και στην ικανότητα να καλύψουμε τα κενά. Πρέπει να παίξουμε με καρδιά και να είμαστε όλοι μαζί.
Θέλω να πω γι’ άλλη μία φορά ότι ψάχνουμε στην αγορά το καλύτερο για την Μακάμπι. Είναι πιο δύσκολο τώρα, γιατί είμαστε μέσα στη σεζόν και πολλοί παίκτες έχουν συμβόλαιο. Έχουμε κάποια ονόματα, όπως αυτό του Τάιλερ Ένις, αλλά εκείνος θέλει να προσπαθήσει για μια θέση στο ΝΒΑ. Δεν θέλουμε να φέρουμε κάποιον παίκτη, απλώς για να πούμε ότι κάναμε μεταγραφή, αλλά για να μας δώσει το καλύτερο δυνατό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ