Μακάμπι: Θέλει να ανανεώσει τον Σφαιρόπουλο και τον Ούιλμπεκιν

Μακάμπι: Θέλει να ανανεώσει τον Σφαιρόπουλο και τον Ούιλμπεκιν

H ομάδα του Τελ Αβίβ είναι άκρως ικανοποιημένη από τον Έλληνα τεχνικό και θέλει να προχωρήσει στην πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας της, κάτι που θέλει να κάνει και με τον Αμερικανό γκαρντ.

Τα αποτελέσματα της Μακάμπι στην Ευρωλίγκα αλλά και ο χαρακτήρας νικητή που έχει επιστρέψει στους Ισραηλινούς, είναι οι λόγοι που δεν σκέφτονται την ομάδα χωρίς τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο της.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η «ομάδα του Λαού» σκέφτεται την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού.

Ο Σφαιρόπουλος υπέγραψε πέρσι με την Μακάμπι, με την οποία πανηγύρισε το 53ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της σεζόν και όπως λένε οι πληροφορίες, ήδη στην ομάδα του Τελ Αβίβ ξεκινούν να σχεδιάζουν για την επόμενη χρονιά, έχοντας τον «Σφαιρό» ως… στρατηγό τους. Θα του προταθεί λοιπόν νέα συμφωνία με την Μακάμπι, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει διαρκώς όπου βρεθεί και όπου σταθεί πως ήταν η πιο σωστή επιλογή του να αναλάβει τα ηνία μίας τόσο ιστορικής ομάδας.

Οι Ισραηλινοί πάντως δεν μένουν εκεί. Δεν θέλουν μόνο την παραμονή του Σφαιρόπουλου αλλά και εκείνη του Σκότι Ουίλμπεκιν. Ο Αμερικανός γκαρντ παρουσιάζεται όλο και καλύτερος υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού και για αυτό σκέφτεται σοβαρά η Μακάμπι και την δική του πρόωρη ανανέωση. Ο Ουίλμπεκιν έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο (καλοκαίρι του 2021) όμως πριν πεινάσουν μαγειρεύουν στο Τελ Αβίβ.

Αυτήν την στιγμή η Μακάμπι είναι στο 9-4 στην φετινή Ευρωλίγκα και αποτελεί ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση κάποιας υψηλής θέσης στην βαθμολογία της κανονικής διάρκειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ