Σλούκας: «Ήταν ήττα που πονάει, πρόβλημα η συγκέντρωσή μας»

Σλούκας: «Ήταν ήττα που πονάει, πρόβλημα η συγκέντρωσή μας»

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι η Φενέρμπαχτσε ανεβαίνει διαρκώς, όμως συνεχίζει να έχει σοβαρά προβλήματα που δεν την αφήνουν να είναι αυτή που όλοι περίμεναν.

Δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του ο Κώστας Σλούκας αναφορικά με το πως ήρθε η ήττα της Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.
Ο Έλληνας γκαρντ, υποστήριξε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της Nova ότι: «Η τρίτη περίοδος ήταν το χειρότερο κομμάτι του παιχνιδιού μας. Κυριαρχήσαμε γενικά. Κάναμε καλή άμυνα, ο Παναθηναικός είχε λάθη. Είχαμε και καλά ποσοστά. Στην τρίτη περίοδο χάσαμε το ματς, κυνηγούσαμε μετά. Εκεί είναι το πρόβλημά μας» για να συνεχίσει: «Στο τέταρτο δεκάλεπτο ήμασταν καλοί. Το πρόβλημά μας είναι η συγκέντρωση. Χάνουμε πολλά σουτ. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Είναι μία ήττα που πονάει. Έχουμε την ποιότητα και πιστεύουμε ότι θα γυρίσουμε, θα αλλάξουμε το σκηνικό».

Αναφορικά με τα προβλήματα της Φενέρμπαχτσε τόνισε ότι: «Τα ριμπάουντ είναι μεγάλο πρόβλημα, αυτό φέρνει ζήτημα και στην άμυνα. Δεν σκοράρουμε όσο μπορούμε. Η έλλειψη του Γιαν είναι καθοριστική. Ο άνθρωπος ήταν MVP από τον Φεβρουάριο πέρσι. Πρέπει να βρούμε λύση και θα την βρούμε».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Δεν νιώθω κούραση. Δεν βάλαμε μεγάλα σουτ για να κερδίσουμε. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια μας».

Τέλος για τον Καλάθη και το ρεκόρ του υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στον Νικ. Είναι βιονικός, τα κάνει όλα στο γήπεδο. Κάνει εύκολη την δουλειά για τους συμπαίκτες του. Συνεργαζόμαστε καλά. Τα αξίζει όλα. Έχει το ταλέντο και το μυαλό. Συγχαρητήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ