Ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού της δεκαετίας; (poll)

Ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού της δεκαετίας; (poll)

Ψηφίστε μέσα από το poll του «10» τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού στο μπάσκετ από την σεζόν 2010 έως και αυτήν που ολοκληρώνεται.

Το 2009 σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του. Μία δεκαετία που σίγουρα στον Ολυμπιακό έχουν να θυμούνται σπουδαίες στιγμές, με την ομάδα του Πειραιά να έχει αλλάξει επίπεδο από την στιγμή του ερχομού του Βασίλη Σπανούλη. Οι Ερυθρόλευκοι από το 2010 και έπειτα μετρούν τρία ευρωπαϊκά, ισάριθμα πρωταθλήματα, πολλές συμμετοχές σε Final 4 Ευρωλίγκας και τελικούς της διοργάνωσης και αναρίθμητες στιγμές χαράς προς τους οπαδούς τους.

Η αλήθεια είναι ότι από το 2010 έως και σήμερα οι φίλοι του Ολυμπιακού, έχουν δεθεί και με το παραπάνω με την ομάδα του Ντούντα, του Μπαρτζώκα, του Σφαιρόπουλου. Γέμισαν το ΣΕΦ, έζησαν το έπος της Πόλης αλλά και της back2back Ευρωλίγκας στο Λονδίνο.

Εννοείται πως έζησαν και κακές στιγμές, όμως αυτό που μένει είναι οι επιτυχίες με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει σε αυτήν την 10ετία και τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο, κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα.

Σε αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός διέθετε παίκτες που έπαιξαν καλά και αγαπήθηκαν από τον κόσμο των Ερυθρόλευκων και όχι μόνο. Με αυτούς πορεύθηκε η ομάδα του Πειραιά και βίωσε όμορφες στιγμές.

Δεν ήταν μόνο ο Βασίλης Σπανούλης, ήταν και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Κώστας Σλούκας, αλλά και παίκτες όπως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που έδωσαν τα πάντα για τον Ολυμπιακό σε αυτά τα 10 χρόνια.

Τι σας ζητάμε λοιπόν μέσα από το «10»; Να ψηφίσετε τον κορυφαίο παίκτη της 10ετίας για τον Ολυμπιακό.
*Προσοχή, ψηφίζετε αυτόν από την σεζόν 2010-11 έως και σήμερα ως κορυφαίο, χωρίς να υπολογίζετε ότι είχε κάνει ατομικά και ομαδικά νωρίτερα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ