Ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού της δεκαετίας; (poll)

Ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού της δεκαετίας; (poll)

Ψηφίστε μέσα από το poll του «10» τον κορυφαίο παίκτη του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ από την σεζόν 2010 έως και αυτήν που ολοκληρώνεται. Η απόφαση είναι δική σας.

Με το 2020 να ξεπροβάλλει, ο Παναθηναϊκός έχει να θυμάται πολύ καλές στιγμές στο ελληνικό πρωτάθλημα και λίγες καλές στιγμές στην Ευρωλίγκα σε αυτήν την δεκαετία που διανύουμε. Εκτός αν καταφέρει η ομάδα του Ρικ Πιτίνο να κάνει κάτι σπουδαίο φέτος στην Ευρωλίγκα.

Ολο αυτό το διάστημα πάντως, είτε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τιμόνι της, είτε με άλλους τεχνικούς όπως ο Τσάβι Πασκουάλ, ο Αργύρης Πεδουλάκης ή ακόμα και ο τωρινός κόουτς της ομάδας, Ρικ Πιτίνο, κατάφεραν να πάρουν τους περισσότερους εγχώριους τίτλους, βλέποντας τον Ολυμπιακό να παίρνει από το 2010 έως και αυτήν την χρονιά, μόλις 3 πρωταθλήματα.

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν υπερβάσεις. Και σίγουρα αθλητές με παραστάσεις για να μπορέσει το Τριφύλλι να αυξήσει σε τεράστιο βαθμό τις κούπες που έχει στην τροπαιοθήκη του. Οι Πράσινοι εκτός από τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα, κατέκτησαν την τελευταία τους Ευρωλίγκα το 2011 και από εκεί και ύστερα κάνουν ότι μπορούν για να επιστρέψουν στο τοπ επίπεδο της διοργάνωσης, την ώρα βέβαια που έχουν από το 2012 να παιξουν σε Final 4, όταν και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τους απέκλεισε στον ημιτελικό της Κωνσταντινούπολης.

Ο Δημήτηρης Γιαννακόπουλος έφερε αθλητές όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης ή ο Νικ Καλάθης που ήταν επιβλητικοί στο παρκέ, ή ξένους όπως ο Μάικλ Τζέιμς, ο Μάικ Μπατίστ, ο Τζέιμς Γκιστ και άλλοι πολλοί.

Μερικοί από αυτους γεύτηκαν το… νέκταρ της κατάκτησης της Ευρωλίγκας, άλλοι από αυτούς όχι, όμως τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα Ελλάδος έγιναν… συνήθεια για τον Παναθηναϊκό.

Τι ζητάμε λοιπόν από εσάς; Να ψηφίσετε τον κορυφαίο παίκτη του Παναθηναϊκού για την 10ετία που ολοκληρώνεται.

*Προσοχή, ψηφίζετε αυτόν από την σεζόν 2010-11 έως και σήμερα ως κορυφαίο, χωρίς να υπολογίζετε τι είχε καταφέρει νωρίτερα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ