Σφαιρόπουλος: «Έχω μόνο τον Χάντερ, είμαστε στην αγορά για ψηλό»

Σφαιρόπουλος: «Έχω μόνο τον Χάντερ, είμαστε στην αγορά για ψηλό»

Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει τον έναν παίκτη του μετά τον άλλον να τραυματίζονται και μετά την εξέλιξη με τον Μπλακ τόνισε ότι θα κινηθεί αναγκαστικά για παίκτη στο «5».

Η ήττα από την Αναντόλου Εφές δεν φαίνεται να απασχολεί και τόσο την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού άλλα είναι τα προβλήματα που απασχολούν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο προπονητής των Ισραηλινών βλέπει τους παίκτες του να πέφτουν διαρκώς θύματα τραυματισμών, με το τελευταίο παράδειγμα του Ταρίκ Μπλακ να είναι αυτό που του δημιουργεί ανησυχίες για το ρόστερ του.
Οσο λείπουν παίκτες, τόσο θα πιέζονται αυτοί που μένουν πίσω, κάτι που ήξερε και ο Σφαιρόπουλος και στην πορεία τον στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της Μακάμπι τόνισε για το ματς με την Εφές ότι:«Είμαστε στην αγορά, επειδή δεν μπορώ να συνεχίσω μόνο με τον Οθέλο Χάντερ και όπως βλέπετε κάποιοι παίκτες παίζουν πολύ. Είμαστε υπερβολικά κουρασμένοι και πρέπει να έχουμε κάποιες λύσεις, επειδή έχουμε πολλά παιχνίδια με μικρό ροτέισιον. Και αρχίζουμε να το πληρώνουμε».

Όσο για τον Άαρον Τζάκσον, ανέφερε: «Από τον Τζάκσον περιμένω την ποιότητά του, την εμπειρία του. Είναι σίγουρο πως πρόκειται για έναν παίκτη που θα μας βοηθήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ