Μπάγερν Μονάχου – Ζαλγκίρις Κάουνας 73-98

Μπάγερν Μονάχου – Ζαλγκίρις Κάουνας 73-98

Με εξαιρετικά ποσοστά στα τρίποντα, η Ζαλγκίρις άλλαξε την εικόνα της και πέρασε με άνεση από το Μόναχο, έχοντας MVP τον Μιλάκνις

Η τελευταία θέση δεν αρμόζει στη Ζαλγκίρις. Η παρέα από το Κάουνας φόρεσε τα… γιορτινά της και με όπλο την ευστοχία από το τρίποντο, πέρασε σαν σίφουνας από το Μόναχο, επικρατώντας της Μπάγερν με 73-98. Ο Μιλάκνις έβλεπε το καλάθι σαν… βαρέλι, αλλά δεν ήταν ο μόνος.

Ο Γιασικεβίτσιους είδε τους παίκτες του να κάνουν ένα από τα καλύτερα φετινά τους παιχνίδια. Εκτός από τον Μιλάκνις, που αναφέραμε, ο Λεντέι είχε εξαιρετικά παραγωγική βραδιά, ενώ από κοντά ήταν κι ο Ρίβερς, στην καλύτερη παρουσία του με την «πράσινη» φανέλα. Δεν ήταν, όμως, οι μοναδικοί ενεργοί στην επίθεση, καθώς Ουόλκαπ, Λεκαβίτους και Χέις είχαν συμμετοχή κι επίδραση στο μπροστά μέρος του γηπέδου.

Ήταν με απόσταση η καλύτερη εμφάνιση των Λιθουανών, που είχαν λύσεις από παντού, τη στιγμή που οι Γερμανοί είχαν τον Μπαρτέλ και τον Ζίπσερ να τους οδηγούν επιθετικά, όμως δεν μπορούσαν να παίξουν άμυνα κι αυτό τους κόστισε. Έχασαν γρήγορα την επαφή με το σκορ κι έδειξαν να απογοητεύονται, με αποτέλεσμα η διαφορά να πάρει διαστάσεις.

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 35-43, 50-68, 73-98.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ