Σοκ στην ΤΣΣΚΑ, off ο Ντάνιελ Χάκετ μετά τον Γιάνις Στρέλνιεκς

Σοκ στην ΤΣΣΚΑ, off ο Ντάνιελ Χάκετ μετά τον Γιάνις Στρέλνιεκς

Κάθε αγώνα χάνει κι από έναν περιφερειακό ο Ιτούδης κι αίφνης η ΤΣΣΚΑ ξέμεινε από παίκτες. Σε απόγνωση ο Έλληνας προπονητής.

Οι τραυματισμοί είναι (δυστυχώς) μέσα στο παιχνίδι. Κι είναι ως έναν βαθμό λογικό επακόλουθο, μεγάλων σεζόν, πολλών αγώνων. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στην ΤΣΣΚΑ δεν έχει εξήγηση, καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης ξέμεινε από γκαρντ. Μόλις χθες έγινε γνωστός ο σοβαρός τραυματισμός του Στρέλνιεκς και σήμερα έχασε και τον Χάκετ! Πλέον οι «κοντοί» που έχει στη διάθεσή του είναι ο Τζέιμς, ο Μπέικερ κι ο Κουλάγκιν.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό κι όπως έγινε γνωστό έχει πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα. Το ιατρικό τιμ της ΤΣΣΚΑ δεν μπορεί να προσδιορίσει τον χρόνο επιστροφής ενός παίκτη, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει αρκετούς τραυματισμούς και το τελευταίο διάστημα έμοιαζε να βρίσκει τα πατήματά του. Με 42% στο τρίποντο και σχεδόν άχαστος (94% στις βολές) ήταν σημείο αναφοράς στην επίθεση, έστω κι αν δεν ήταν το πρώτο βιολί.

Αυτός που «έβγαζε μάτια» ήταν ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος υποστεί κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του χεριού του, στον αγώνα με τη Χίμκι. Και για τον Ιταλό είναι απροσδιόριστο (για την ώρα) το διάστημα που θα μείνει στα «πιτς» και σίγουρα η ζημιά είναι μεγαλύτερη, καθώς ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε εξαιρετική παρουσία και στις δύο πλευρές του παρκέ, αφήστε που εσχάτως έβλεπε το καλάθι σαν… βαρέλι.

Αν συνυπολογίσουμε και την απουσία του Ουίλ Κλάιμπερν, αντιλαμβανόμαστε ότι ο Ιτούδης θα αναγκαστεί να φτάσει βαθιά στο ρόστερ του, προσπαθώντας να έχει τις λιγότερες δυνατές βαθμολογικές απώλειες στην Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ