Κίνδυνος να χαθεί η σεζόν για τον Ομρί Κάσπι της Μακάμπι

Κίνδυνος να χαθεί η σεζόν για τον Ομρί Κάσπι της Μακάμπι

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι στα όρια της απόγνωσης, καθώς είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος να χάσει όλη τη σεζόν τον Κάσπι.

Όταν άφησε το ΝΒΑ για τη Μακάμπι, οι φίλοι της «ομάδας του λαού» είχαν υψηλές προσδοκίες. Για έξι αγώνες ο Όμρι Κάσπι δικαίωσε μέρος αυτών, έχοντας 12 πόντους μέσο όρο (με 72.2% στα δίποντα και… αγκάθι τις ελεύθερες βολές, όπου σούταρε με 56%, διόλου καλά για παίκτη αυτού του επιπέδου), 5.3 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ 1.3 κλεψίματα για μόλις 1.5 λάθος. Αν συνυπολογίσουμε και το 18.3, που του έδινε το σύστημα αξιολόγησης (μιλώντας πάντα με μέσους όρους), έβγαζε τα… λεφτά του κι ήταν ακόμα στην αρχή.

Είναι αξιοσημείωτο πως από τα έξι παιχνίδια που συμμετείχε, μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων, αλλά κι εκεί σταμάτησε στους εννέα, στις παρυφές του διψήφιου. Όταν τραυματίστηκε στο γόνατο, ίσως κανείς δεν υπολόγιζε ότι η… απειλή ήταν ασύμμετρη. Από την 7η αγωνιστική και μετά (τελευταίο ματς κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου) δεν έχει πατήσει παρκέ κι αυτό δεν είναι το χειρότερο.

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, σκέφτεται να αντιμετωπίσει επεμβατικά τη ζημιά, καθώς η συντηρητική αγωγή δεν έχει φέρει αποτελέσματα. Αν τελικά επιλεγεί η χειρουργική αποκατάσταση του τραύματος, ο Κάσπι θα μείνει τρεις μήνες εκτός γηπέδων, στην ουσία θα χάσει όλη τη σεζόν, καθώς κανείς δεν είναι βέβαιος ότι άμα τη επιστροφή του θα είναι κι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Όπως και να ‘χει, η απόφαση θα ληφθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο κι αν τελικά καταλήξουν στη λύση της εγχείρησης, αυτή θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ