Ολυμπιακός: Στην Φοντέτα ο Λαρεντζάκης

Ολυμπιακός: Στην Φοντέτα ο Λαρεντζάκης

Ο γκαρντ της Μούρθια είδε από κοντά την αναμέτρηση των Ερυθρόλευκων, την περίοδο που υπάρχει έντονο ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα της Βαλένθια, παίζοντας κυριαρχικό μπάσκετ απέναντι στις «νυχτερίδες» και κατακτώντας ένα τεράστιο διπλό.

Τους Ερυθρόλευκους παρακολούθησε από κοντά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ρίχνοντας ακόμα περισσότερο λάδι στην… φωτιά σχετικά με το ενδιαφέρον των Πειραιωτών προς το πρόσωπό του.

Ο γκαρντ της Μούρθια διατηρεί καλές σχέσεις με τους Έλληνες του Ολυμπιακού καθότι διεθνής, με την ομάδα του Πειραιά πάντως να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Για να συμβεί αυτό βέβαια πρέπει είτε να τον πάρει ελεύθερο το καλοκαίρι, είτε να κινηθεί τώρα για την απόκτησή, καταβάλλοντας 120 χιλιάδες ευρώ στην ΑΕΚ, η οποία έχει ρήτρα μαζί του σε περίπτωση που έρθει από φέτος σε μία ελληνική ομάδα.

Όπως και να έχει, η παρουσία του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο ματς μπορεί και να μην λέει απολύτως τίποτα, μία περίοδο βέβαια που δεν παίζει και πάρα πολύ στην Μούρθια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ