Ρούμπιτ: «Προπονητής με γνώσεις και αρχές ο Μπαρτζώκας»

Ρούμπιτ: «Προπονητής με γνώσεις και αρχές ο Μπαρτζώκας»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Όγκουστιν Ρούμπιτ, αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και σχολίασε τις δυσκολίες του εντός έδρας αγώνα των Ερυθρόλευκων με την Άλμπα Βερολίνου (14/1, 21:00).

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς Άλμπα Βερολίνου (14/1, 21:00), με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο τους.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Όγκουστιν Ρούμπιτ, μίλησε για την αναμέτρηση με την γερμανική ομάδα, χαρακτήρισε το νέο τους προπονητή, έναν άνθρωπο «με αρχές και γνώσεις», εστιάζοντας στον έλεγχο του ρυθμού, προκειμένου να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο κόουτς μας μίλησε, βέβαια είπε ότι είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, όμως μας είπε δυο-τρία πράγματα στα αποδυτήρια. Είναι προπονητής με γνώσεις και αρχές. Οπότε από εκεί και μετά όλα θα φανούν στο γήπεδο και όπως είπε είναι έτοιμος να δουλέψει πάνω στις αρχές του».

Για το ποια θέση προτιμά, απάντησε: «Αισθάνομαι καλύτερα όταν παίζω στη θέση 4 , όμως μπορώ να παίξω και σε περισσότερες θεσεις».

Σχετικά με το αυριανό (14/1, 21:00) ματς με την Άλμπα, τόνισε: Αύριο παίζουμε κόντρα σε μία τρελή ομάδα η οποία αρέσκεται να τρέχει και να σουτάρει, πρέπει να το σταματήσουμε αυτό να ελέγξουμε το ρυθμό αλλά πάνω από όλα η άμυνα μας θα μας δώσει αυτό που θέλουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ