Η Αρμάνι χάνει για τουλάχιστον 15 μέρες τον Μπρουκς

Η Αρμάνι χάνει για τουλάχιστον 15 μέρες τον Μπρουκς

Ξαφνικά το Μιλάνο αρχίζει κι έχει πρόβλημα με δύο παίκτες, αφού φεύγει ο Ουάιτ και μένει στα «πιτς» ο Τζεφ Μπρουκς με πόνους στον μηρό.

Εκεί που δεν ήξερε τι να τους κάνει, τώρα θα της λείψουν! Η Αρμάνι Μιλάνο αποφάσισε (κατά πως φαίνεται) να αφήσει τον Ουάιτ να φύγει, κάτι για το οποίο σας ενημερώσαμε νωρίτερα. Να, όμως, που δεν χάνει έναν, αλλά δύο παίκτες, καθώς ο Τζεφ Μπρουκς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξί μηρό.

Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ τέθηκε νοκ άουτ με πρόβλημα στον δεξί μηρό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας του Μιλάνου, ο Αμερικανός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 μέρες και μετά θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Όπως αντιλαμβάνεστε, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πόσο καιρό θα απουσιάσει, είναι όμως δεδομένο ότι για τουλάχιστον 15 ημέρες ο Ετόρε Μεσίνα δεν μπορεί να υπολογίζει στην προσφορά του.

Ο Τζεφ Μπρουκς μετρά φέτος 4.8 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ σε 15 συμμετοχές και 23.10 λεπτά μέσο όρο. Δεν είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αλλά είναι παίκτης που κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο και σίγουρα η Αρμάνι χάνει σε ενέργεια, έχει όμως το απαιτούμενο βάθος στο ρόστερ για να καλύψει το κενό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ