Εμπύρετος ο Μπέντιλ, αμφίβολος για την Μπάγερν

Εμπύρετος ο Μπέντιλ, αμφίβολος για την Μπάγερν

Από τη στιγμή που δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξει αύριο κόντρα στους Γερμανούς ο Μπέντιλ.

Είναι ένας παίκτης, ο οποίος προσπαθεί να βρει χρόνο και χώρο συμμετοχής, να… ανεβεί επίπεδο και να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό. Αγώνες, όπως ο αυριανός κόντρα στην Μπάγερν, προσφέρονται για να αποκτήσει ρυθμό, όμως ο -περί ου ο λόγος- Μπεν Μπέντιλ είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει να αγωνιστεί, καθώς και σήμερα ταλαιπωρείται από ίωση κι ανέβασε πυρετό.

Ο Αμερικανός είναι αμφίβολος για το αυριανό ματς με την Μπάγερν Μονάχου (για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα), καθώς είναι εμπύρετος και το ιατρικό τιμ έκρινε ότι δεν έπρεπε να ταλαιπωρηθεί. Του χορηγείται αντιβίωση κι ο Ρικ Πιτίνο θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον πρώην παίκτη του Περιστερίου.

Δεν πρόκειται για… απώλεια (ενδεχόμενη), που θα αλλάξει τα σχέδια του Αμερικανού κόουτς, όμως θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ, να του δώσει χρόνο συμμετοχής, μια και το τελευταίο διάστημα δείχνει στοιχεία προσαρμοστικότητας και πως μπορεί σε κάποιους τομείς να βοηθήσει τους «πράσινους». Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Μπέντιλ θα αγωνιστεί, αν κι εφόσον το ιατρικό τιμ κρίνει ότι είναι εντελώς καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ