Αρμάνι: Στο Ισραήλ ο Μακ για την Χάποελ

Αρμάνι: Στο Ισραήλ ο Μακ για την Χάποελ

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έπεισε τον Ετόρε Μεσίνα και βρίσκεται ήδη στο Ισραήλ για λογαριασμό της ομάδας της Ιερουσαλήμ, με την οποία θα υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Περίμεναν πάρα πολλά από αυτόν στο Μιλάνο. Με την αύρα του ΝΒΑερ ο Σέλβιν Μακ θα έδινε το κάτι παραπανω στον Ετόρε Μεσίνα, σε μία περιφερειακή γραμμή άξια θαυμασμού. Καλά τα λόγια όμως, αφού στις πράξεις, δεν…

Ο Αμερικανός γκαρντ με πολυετή παρουσία του στο ΝΒΑ (Ουίζαρντς, Χοκς, Σίξερς, Τζαζ, Μάτζικ, Γκρίζλις, Χόρνετς) δεν μπόρεσε να βρει τον ρόλο του στην Αρμάνι Μιλάνο και γι αυτό οι Ιταλοί προχώρησαν στην απόκτηση του Σάικς για να καλύψουν το αγωνιστικό κενό του.

Ο Μακ βέβαια με τέτοιο βιογραφικό δεν θα αργούσε και πολύ για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του παρότι τα νούμερά του στην Ευρωλίγκα δεν ήταν εντυπωσιακά (4,9 πόντοι, 1,8 ασίστ, 1,8 ριμπάουντ μ.ο).

Σύμφωνα λοιπόν με Μέσα της Ιταλίας και του Ισραήλ, ο Αμερικανός γκαρντ είναι ήδη στην Ιερουσαλήμ για λογαριασμό της Χάποελ, έχει ήδη συμφωνήσει μαζί της και θα ενισχύσει την ομάδα του Οντετ Κάτας στο Basketball Champions League αλλά και το πρωτάθλημα της χώρας.

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Αρμάνι Μιλάνο για τον Μακ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ