Γιασικεβίτσιους: «Το ματς καθορίστηκε από τις λεπτομέρειες»

Γιασικεβίτσιους: «Το ματς καθορίστηκε από τις λεπτομέρειες»

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν συγκεντρωμένη όταν το παιχνίδι κρινόταν και γι αυτό ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Στο τέλος έχασε η Ζαλγκίρις από τον Παναθηναϊκό, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να βάζει δύσκολα στους Πράσινους μέχρι το τέλος. Ο Λιθουανός έριξε την… σπόντα του προς τους παίκτες του τονίζοντας πως  η έλλειψη σεβασμού στις 50-50 καταστάσεις είναι κάτι που θα συζητηθεί εντός της ομάδας του

Συγκεκριμένα ο Σάρας είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς Πιτίνο. Το ματς καθορίστηκε από τις λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε όταν το ματς κρίνεται από μικρές λεπτομέρειες. Θέλαμε να κατεβάσουμε την επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά δεν τα καταφέραμε. Γι’ αύτο και ηττηθήκαμε. Αυτά είναι λίγο – πολύ».

Για τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι: «Έγιναν πολλά. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό. Βάλαμε 94 για πρώτη φορά εκτός έδρας. Θα έπρεπε να κερδίσουμε με 94 πόντους. Δεν είχαμε σεβασμό στις καταστάσεις 50-50, γεγονός που σε ματς δύο πόντων επηρεάζει την εξέλιξη. Θα μιλήσουμε γι’ αυτά πίσω από τις κλειστές πόρτες. Αν μου λέγατε πως θα δεχτούμε 96π., θα έλεγα πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει εύκολα. Κάναμε καλό παιχνίδι στην επίθεση, σε αντίθεση με την άμυνά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ