Μετά τον Γιάννη αποθεώθηκε και ο Βασίλης στο Ισραήλ

Μετά τον Γιάννη αποθεώθηκε και ο Βασίλης στο Ισραήλ

Οι οπαδοί της Μακάμπι έχουν τρελαθεί με τους Έλληνες. Λατρεύουν τον Σφαιρόπουλο και τώρα έγινε σύνθημα ο Βασίλης Γεραγωτέλλης.

Η ελληνική παροικία όχι μόνο μεγαλώνει, αλλά ακμάζει στο Τελ Αβίβ. Οι φίλοι της Μακάμπι ξέρουν μπάσκετ, ξέρουν να αναγνωρίζουν τις αξίες, ξέρουν να ανταποδίδουν και το κάνουν με μοναδικό τρόπο. Κι αν συνεχίσει η «ομάδα του λαού» να παλεύει κάθε αγώνα, να βγάζει αυτό το ιδιαίτερο μαχητικό χαρακτηριστικό, που της έχει εμφυσήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, οι Έλληνες του τεχνικού τιμ θα νιώσουν… βασιλιάδες. Και λέμε Έλληνες, γιατί μετά τον Γιάννη την αποθέωση γνώρισε κι ο Βασίλης!

Αναφερόμαστε στον Βασίλη Γεραγωτέλλη, άμεσο συνεργάτη του κόουτς Σφαιρόπουλου, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια ο άνθρωπος που εμπιστεύεται, ο άνθρωπος που τον συντροφεύει. Μαζί «χτίζουν» τον χαρακτήρα της Μακάμπι κι ο κόσμος βλέπει. Μετά το «σε αγαπώ» και το «Γιάννης – Γιάννης», ακούστηκε και το «Βασίλης». Οι Ισραηλινοί κάνουν σύνθημα τα ονόματα των Ελλήνων προπονητών, σε λίγο θα ζητήσουν να μάθουν και τη γλώσσα μας.

Βεβαίως, πέρα από την ικανοποίηση για την αναγνώριση των δύο Ελλήνων προπονητών, το κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς όσο καλύτερα πηγαίνουν, όσο πιο ψηλά είναι τα ονόματά τους, τόσο ομάδες από το Ισραήλ θα εμπιστεύονται προπονητές από την ελληνική σχολή και θα ανοίγουν θέσεις εργασίας. Και μπορεί ο Γιάννης κι ο Βασίλης να κάνουν όσο μπορούν καλύτερα τη δουλειά τους, για να τιμήσουν τα χρήματα και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Μακάμπι, ανοίγουν όμως νέους ορίζοντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ