Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι 73-64

Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι 73-64

Η ομάδα του Ζοτς έκαμψε την αντίσταση των Μιλανέζων στην Τουρκία και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ανεβαίνει διαρκώς η Φενέρμπαχτσε και παιχνίδι στο παιχνίδι γίνεται και καλύτερη. Την ανοδική της πορεία λοιπόν παρουσίασε στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο στην Τουρκία, με τους Τούρκους να επικρατούν με  73-64, πλησιάζοντας το συγκρότημα του Μεσίνα στη μία νίκη.

Οι γηπεδούχοι έλεγξαν από το πρώτο λεπτό την αναμέτρηση, είχαν τον Βέσελι σε καλή μέρα, με τον Τσέχο να παρουσιάζεται επιτέλους όπως τον περιμένει ο Ομπράντοβιτς.

Σχετικά με το παιχνίδι η Φενέρμπαχτσε είδε αρχικά την Αρμάνι Μιλάνο να την… ενοχλεί σημαντικά. Κανείς δεν ξέφευγε στο σκορ, η Ντε Κολό με Ντατόμε και Ταρζέφκσι με Σάικς ήταν οι πρωταγωνιστές του ματς και το 12-13 ήταν λογικό βάσει της εικόνας στο πρώτο εξάλεπτο. Ο Σλούκας προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του, η επίθεση προήλθε από τα χέρια του και το 24-15 έφερε αυτοπεποίθηση στην Φενέρμπαχτσε.

Από την επίθεση στην… άμυνα στην Τουρκία. Έπεφταν κορμιά στην έδρα της Φενέρ (2-2 στο πρώτο 4λεπτο), με τους παίκτες πάντως του Ομπράντοβιτς να φτάνουν την απόσταση στους 17 πόντους με τρίποντα των Σλούκα και Ντατόμε.

Με το σκορ στο 37-20 η Αρμάνι Μιλάνο αντέδρασε άμεσα. Το ημίχρονο έκλεισε στο 41-31, με τους φιλοξενούμενους να… φορτσάρουν στην τρίτη περίοδο και οι Σάικς και Ταρζέφσκι να φέρνουν το παιχνίδι στο 60-58. Το ματς πήρε… φωτιά στο τελευταίο πεντάλεπτο, ο Σλούκας πήρε το… όπλο του και με τυπικές διαδικασίες έστειλε το ματς στο 71-62 που ήταν και ο λόγος για να παραδώσουν τα όπλα οι Μιλανέζοι και να δεχτούν μία ακόμα ήττα στην Ευρωλίγκα. Και πλέον η ομάδα του Μεσίνα απειλείται σοβαρά για να χάσει την θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 41-31, 56-47, 73-64

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ